Ahoj, chtěl bych trochu prozkoumat platformu patreon, nechci ale zbytečně platit nějakýmu náhodnýmu kanálu jen tak abych se podíval na tu platformu, takže jsem se chtěl zeptat, jestli nevíte o nějakém tvůrci co má základní plán za 0 Kč? Děkuji
To je stejná blbost, jako kdyby ses zeptal jestli můžeš přispět 0 kč na charitu. Patreon slouží k podpoře tvého oblíbeného tvůrce, nebo ke koupi služby co poskytuje. Takže těžko někoho takového najdeš, jelikož by nebyl jediný důvod tam být.
Drtivá většina tvůrců začínala bezplatně a mají spoustu tvorby dostupné jinde. Nechápu, co chceš testovat. Tak si ten náhodný kanál najdi třeba na youtube zdarma a pak zkus měsíc zaplatit. Jinak mne osobně ten trend monetizace celkem mrzí, spousta tvůrců na to přechází. Ne že bych někoho nechtěl podpořit. Ale když je pak sečtu, budu na solidní sumě. No a když se zaměřím alternativně na někoho jiného, "vyroste" a začne opět kasírovat. Takže je na zvážení každého, jestli podpoří, nebo to oželí. Upřímně - člověk se bez toho obejde...
Přišel jste se hádat nebo nechápete psaný text? Mnoha příklady se to tady v komentářích nehemží. Proto jsem nabídl aspoň trochu relevantní zdroj. Paní vede několik blogů v češtině i v angličtině a jeden z nich má od letošního roku v placené sekci. Předpokládám, že ty české a několik starších anglických zdarma má podobný ráz, byť možná méně rozsáhlého charakteru, jako ty placené. Proto píšu, že je to možná obdoba toho, co tazatel hledá. Je to pro vás problém? Nebo na všechno potřebujete rozsáhlé vysvětlivky?
Nepřišel jsem se hádat, ale když už dáváte odkaz, tak bych předpokládal na Patreon zdarma jak si představuje tazatel. I když nikoho takového nejspíš nenajde... Předpokládám, že placený patreon profil dokáže najít sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.