Dobrý den, Dneska jsem si chtěl zahrát GTA V a přes Rockstar Games Launcher jsem se chtěl přihlásit ke svému účtu ale nefunguje mi heslo. Email je určitě správně ale heslo ne prostě nejde zadat a to je taky určitě správně protože heslo jsem neměnil a taky jsem zkoušel psát v klidu a po písmenkách ale tohle to prostě nefunguje jako kdyby tohle to prostě přestalo existovat nebo tak něco Nevím co s tím je. Navíc e-mail který k tomu Rockstar Games social club je není můj ale kamaráda. A pokud bych chtěl obnovit heslo tak mu přijde email ale on je v zahraničí... co teď?
Kontaktujete toho kamaráda v zahraničí. Email na něj tedy máte tak není problém Ale tady bych spíš řekl že je to kupovaný účet kde jsou namodované peníze a rp.
davidsokol
Kupovaný účet to nebyl. byl vytvořen v červnu 2020 a GTA online jsem téměř vůbec nehrál.
davidsokol
Je možné že má rockstar games nějaký výpadek (technický problém)?
support.rockstargames.com/... Rockstar problémy nehlásí. Buď zadáváš špatný heslo nebo ti to někdo změnil. Pokud je to kamarád tak nevidím problém v kontaktování
davidsokolo
Nikdo by neměl důvod to měnit. Heslo píšu dobře... píšou ho pomalu ale stejně je to špatně. Zvláštní je že ještě dneska ráno jsem se k tomu účtu mohl normálně přihlásit.
Mohl se tam kdokoliv dostat. Ty účty se normálně kradou. Tak jak známému vlezli na steam a prodali věci v hodnotě 150eur bez povšimnutí.
Nevím co řešíš prostě se domluv s kamarádem ať ti pošle ten link na obnovu hesla.
davidsokol
Koukal jsem na nějaké diskuze kde lidé měli stejný problém a Většina z nich psalo že to je problém na straně rockstaru... počkám do zítra a pokud se tam nebudu moct přihlásit ani zítra tak napíšu kamarádovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.