Nejste přihlášen/a.
Ahoj, používám k propojení Teamviewer, ale vytáčí mě, že jakmile mi na jedné straně spadne počítač nebo se restartuje, tak se po spuštění programu opět a opět změní heslo, které musím zadávat abych se připíchnul. JDe tam nějak nastavit stálé, stejné heslo? Prý to má jít, ale nevím, jak to nastavit.
Již dlouho neužívám, má stará poznámka:
1) Možnosti TeamViewer - v hlavním okně Teamvieweru -> Doplňky -> Možnosti, nebo kliknutím pravým tlačítkem myši na systray ikonu TeamViewer a klik na Možnosti. Záložka Zabezpečení na levé straně a nastavit heslo "Osobní heslo (pro bezobslužný přístup)".
2) Někde v softwaru je možnost registrace. Pak se lze do TeamViewer přihlásit pomocí svého e-mailu.
Také mám TeamViewer, když mám nějaký problém, tak se přes něj připojí známý ajťák, při každém připojení se heslo vždy změní. Což jsem já osobně ráda.
Ale zkuste zde z nápovědy ipcc.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.