Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit heslo na Teamvieweru

Od: samurraj® odpovědí: 6 změna:

Ahoj, používám k propojení Teamviewer, ale vytáčí mě, že jakmile mi na jedné straně spadne počítač nebo se restartuje, tak se po spuštění programu opět a opět změní heslo, které musím zadávat abych se připíchnul. JDe tam nějak nastavit stálé, stejné heslo? Prý to má jít, ale nevím, jak to nastavit.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Již dlouho neužívám, má stará poznámka:

1) Možnosti TeamViewer - v hlavním okně Teamvieweru -> Doplňky -> Možnosti, nebo kliknutím pravým tlačítkem myši na systray ikonu TeamViewer a klik na Možnosti. Záložka Zabezpečení na levé straně a nastavit heslo "Osobní heslo (pro bezobslužný přístup)".

2) Někde v softwaru je možnost registrace. Pak se lze do TeamViewer přihlásit pomocí svého e-mailu.

hodnocení

0x

Také mám TeamViewer, když mám nějaký problém, tak se přes něj připojí známý ajťák, při každém připojení se heslo vždy změní. Což jsem já osobně ráda.

Ale zkuste zde z nápovědy ipcc.cz/...

hodnocení

0x

Možná ta placená verze.

Ta free nejen, že mění heslo, za což jsem rád i já, ale i je omezená dobou spojení. Tuším 4 hodiny.

Neni pravda. Umí to i teamviewer host. Více píše kolega
22.08.23 04:09

ok

hodnocení

0x
Také delší dobu nepoužívám, ale nastavoval jsem, přihlášen na svůj free účet na opravovanému PC bezobslužný režim se souhlasem majitele/lky Pc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]