Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit bezdrátově (WiFi) druhý router

Od: grizly odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, prosím nevíte někdo jak se popojit mám hlavní router TP-link archer c6 a chci propojit na druhou router Linksys MX4200 na jiné mistě ale na bezdrátové. Nevím jak se to nastavit a divál jsem na YT ale jiné značkové tak jsem to nastavit trochu nechápal.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Opravdu nejde natáhnout kabel? Nějak se mi nechce věřit. Kabel je vždy lepší než bezdrát.
grizly
hodnocení

No někdo me dál router, tak proto nemusím kupovat

Koupit, či dostat, to je úplně jedno.

111®
hodnocení

1x
Jeszli to chces pripojit vzduchem tak je nadtav jako klient router. Jestli dratem tak badtav jako AP propoj kabelem do LAN1 a vypni DHCP. STEJNE SSID ale jiny kanál heslo stejné.

hodnocení

0x

Musíš vyrobit wifi repeater. Ale bez znalostí to půjde těžko a u třeba Asusu tě vede sám router pomalu krok za krokem a další udělá sám.

Repeater je prasárna. Tomu se vyhnout jak jen to jde.

vibe2*
hodnocení

0x

Opravdu potřebujete dva routery? Nebude to druhé jen přístupový bod (AP)?

grizly
hodnocení

Jo, potřebuju dva routery, mám první router nahoře a dole chci dat 2 router a dole je slabši signál a moc pomalé

vibe2*

Tady jsou nějaké návody

linksys.com/...

Pořád nevidím argument pro 2 routery. Ty potřebuješ wifi router a AP. Proč další router? A zkus to prosím kabelem (mezi routerem a ap)
vibe2*

Co já vím - třeba chce dvě sítě ...

@vibe2
Sorry to nebylo na tebe, ale snad jsi pochopil. Předělával jsem jednu síť, která moc neběhala a ta pro jistotu měla dva repeatry za sebou a nakonec i zbytečně.

hodnocení

0x
google.com/...
To máte doma?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]