Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou nejde najít pořádnou mapu,míst které vyhledávám.Nastala nějaká změna a po zadání a výběru se z vybrané mapy stane ještě menší,čili nepoužitelná.U českých map ještě horší vyobrazení,zelenočernobílé zbarvení trhající oči bez možnosti výběru,nabízí ještě letecké,k ničemu.Nevím,jestli není chyba v mém ntb,předchozí ntb i cestovní byly v tomto dokonalé.
OSM ( openstreetmap.org/... ) vám nevyhovijí? Já je teda mám nejradši.
Potom používám ještě OTM ( opentopomap.org/... ) ty maji vrstevnice.
Ještě je několik dalších, pro jiné situace (uliční, železniční, cyklistické aj. i některé žertovné třeba maps.stamen.com/...), všechny čerpají z databáze OSM.
Satelitní jsou třeba na maptiler.com/... ale jejich rozlišení je dost mizerné (použitelné tak do měřítka 13 nebo 14 pak je to rozpatlané s výjimkou míst, která jsou překrytá leteckými fotkami, což jsou hlavně větší města (třeba praha)).
Nevím, mě google mapy normálně jedou a můžu zoomovat po libosti až do velikosti, kdy jsou u osobních aut jasně viditelná boční zrcátka.
Použitelné stejně jako před rokem či dvěma ...
Takže spíš chyba u tebe na zařízení ...
Třeba přesnější streetview nebo detailnější letecká mapa.
Seznam size konkuruje funkcí panorama, ale né stejně.
Obojí má svoje pro a proti.
arne1® A Google mapy jsou dobré k čemu?
Ke zobrazení mapy části města jako mapy, leteckého pohledu, vrstevnic.
K nalezení, kde je hledaná adresa a jak se z bodu A dopravit autem do bodu B přez bod C.
K nalezení vzdušné vzdálenosti mezi dvěma, či více body.
Čili asi tak k tomu, k čemu jsou dobré i jakékoli jiné mapy. Uváděl jsem to, aby si tazatel(ka) mohl zkusit něco, kde to mě funguje, takže pokud to jemu fungovat nebude je chyba u něj, pokud mu to na rozdíl od dosud používaných map, fungovat bude, je nová chyba u jeho map.
No a proto, že poslední dobou převážně hledám cesty v Seattlu a okolí, Amazonii, Austrálii a řeším, jak dlouho potrvá cesta z Tacomy v Seattlu do Moskvy v Idahu (asi 405 km na východ) rackovi urychlenému na dvojnásobnou rychlost zvuku (náš šaman není příčetný, zato je mocný) tak mi na to pořád vyhovujou, stejně jako když kdysi začínaly a nevidím důvod měnit.
Nevím, jaké mapy používáte, já tři druhy, pro hledání cesty a všechny mi fungují delší dobu OK.
Co Vám přesně nejde, ve kterých mapách?
jj splnil účel,ráda na něj vzpomínám,nechápu,že je u ntb malá životnost...doprovázel mě na cestách
Asi zaspal,předchozí ntb mi tento problém nedělaly,proto jsem se zeptala,na to,čím to je,že ten nový ano
Ja ešte pridám adresu, kde sa dá vyhladať trasa cesty: štart - ciel, a tiež
zobraziť aj miesto, ak neviem, kde sa nachádza...
Ten odkaz moc nechápu - je to zdánlivě spousta různých map, ale ve skutečnosti je to jediný odkaz na mapy Google.
Edge je to nejhorší k používání.
Nainstaluj si Mozilla Firefox a používej ho na vše. Edge odinstaluj.
zde stahni
aha :-o ..to ten prodávájící v Datartu byl velmi horlivý a jelikož,nejsem znalá jako on, tak mě to nainstaloval,od té doby celkem bojuji stím
wiay - Myslím, že Edge je nedílnou součástí Win 10 a jeho odinstalování není vůbec jednoduché. Ale určitě se dá zablokovat a nainstalovat třeba tu "Mozillu".
...to by vysvětlovalo,proč se mě ten ajťák nezeptal,jaký prohlížeč chci a udělal to bez ptaní,podivná to koupě,upřímně řečeno,ty předchozí ntb,jsem koupila v Okay a už byly naistalovanéa ten pracovní malý byl nej a stál jen 3tis. španý kup mě vždy znechutí,t je to to, či/ono
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.