Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jsem hlášen na uřadu práce v mladé boleslavi a chtěl bych si udělat rekvalifikaci na programatora a správce sítě a chtěl jsem se zeptat zda s tím má někdo zkušenost a co a jak?já vím že třeba mají nějakifikace nějaké k dispozici ale když tam nebude en programator tak jak to zařídit někdo mi říkal že se stačí dohodnou s fimou co to děla a donýst jim vše o tom včetně ceny a oni to pak prý zaplatí,, tak díky
Myslím, že to nebude tak jednoduchý. Nevím jak to řeší, když to nemají v nabídce, ale i u nabídky musíš mít potvrzení od firmy, že tě okamžitě po dokončení kurzu přijme a dalších x měsíců se nemáš nárok hlásit na pracák. Aspoń to tak bylo, když jsem si tam dělal svářečák.
tak to nevím třeba moje známá dělala rekvalifikaci na obor na práci v socialce a zaplatili jí kurz dopravu a ještě jí za to platili že chodila na tu rekvalifikaci asi cca 3000kč měsíčně a po celou dobu rekvalifikace a to ani neměla podporu ale stejnak děkuji za odpověd třeba tomu je ted jinak,,
Pro absolvování rekvalifikace, kterou ÚP běžně nabízí, není potvrzení potenciálního zaměstnavatele nutné. Je však potřeba pro kurz, který si uchazeč vyhledá sám.
Opravdu to není jen tak, uchazeč si nemůže vymyslet jen tak nějaký rekvalifikační kurs. Tedy může, ale buď si ho zaplatí a nebo Úřad práce vyžaduje umístění uchazeče. Nehledě na to, že firmy moc nebaží po lidech z rekvalifikací.
promiňte, nechci vám brát iluze, ale mě se zdá, že máte trochu zjednodušené představy o práci programátora. Tu se nenaučíte v rekvalifikačním kurzu. Programování je těžká technická disciplína, která chce školu a minimálně několik let praxe. Bez školy a bez praxe se mezi programátory nedostanete.
anglicky umim pokročile a s počítačema to docela zvládám mám počítače kolik let a sám si je i opravuji a učim se rychle rekvalifikační kurz programatora trvá 5měsíců a plno hodin takže si myslim že se to naučit dá,, jen o to chtít a já chci,, nebo mi prosím řekněte jak se programatorem stát protože už po tom nějakej pátek toužim ale nevím jak na to děkuji
hmmmmmmmmmmm.
Rozumíte textu tady dole v obrázku a víte co to vlastně vidíte? Je to triviální základní úloha.
doplněno 04.12.12 21:17:tak jako se latina táhne celou medicínou, tak se C++ táhne celým programováním. Kdo chce být programátor, ten musí tento jazyk umět , protože na něj dříve nebo později narazí.
On ale jeste ten rekvalifikacni kurz jeste nema.
Na prijimacky na technickou skolu toto taky neni v testu.
Beru ze jako programator je to trochu slozitejsi, ale na spravce site rekvalifikace staci.
figurek, nevím, jak kdo, ale já tam vidím nesmyslnou spleť znaků, písmen a číslic, co mi občas vyjede z tiskárny a putuje přímo do skartovačky , ze mě asi programátor nebude.
Ačkoli jím jsem - programuji CNCéčka (3Dx4-18os) v 9ti řídících systémech.
To jen, že mě teď napadlo, že tazatel absolutně neřekl, čeho chce být programátorem, ani jaké má vzdělání dnes. Třeba má školu přes IT a chce se jen zaměřit na něco konkrétního...?
Tak tak programování je obecná znalost a né znalost C++. Znal jsem lidi kteří programovali mikrokontrolery v jejich jazyku ( akorát výstu dělali ve visual basicu) a byli to programatoři. A i dyž by asi díky obecným věcem podstatě zápisu porozuměli spoustu věcí by vysvětlit neuměli.
jj, jenže v té nesmyslné změti znaků, písmen a číslic je železobetonový pořádek a odchylky se nepovolují.
No, tak to by už k tématu stačilo. Jen pro info ještě přiložím obrázek, jak vypadá výstup toho kódu nahoře.
A taky mě ještě něco napadá. Kdyby měl tazatel školu přes IT, pak by asi nepoptával rekvalifikační kurz, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.