Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos z flashky do tabletu

Od: julie20 odpovědí: 5 změna:

Zdravim.Jsem asi mimo a proto prosím o radu.Jak z Flešky přenesu kratky film do tabletu aby ikona toho filmu byla na ploše? Koupila jsem vnučce tablet a jsem z toho paf.Prosím o postup jak to udělat. děkují

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

1x
Potřebujete kabel nabíjecí/datový,pokuď nemá samostatné USB,ve kterém uvidíte flešku jako úložiště.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, pokud je to tablet s OS Android a podaří se Vám dostat tam ten film, tak si z Obchod Play doinstalujte aplikaci Total Commander. Potom v TC najděte ten soubor/film, podržte prst nad jeho názvem, z nabídky, která vyskočí odklepněte Vytvořit odkaz na pracovní ploše a vyberte přehrávač. Zdravím!

hodnocení

0x

Ikona filmu (je-li to android tablet) nikdy nebude na ploše. Na plochu se instalují a dávají aplikace. Musíte si stáhnout aplikaci na práci se soubory a tam pak můžete přesouvat soubor z flashky do tabletu. Ale vždy do nějaké složky ne na plochu.

Pak jednoduše otevřete aplikaci na práci se soubory a můžete tam najít a spustit film.

julie20
hodnocení

Takže ani nejde na ploše vytvořit svojí složku? A jaku tu aplikaci mám si stáhnout?

Jak psal kolega, například totalComander. jakoukoliv aplikaci na práci se soubory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]