Nejste přihlášen/a.
Pokaždé když otevřu dokument, tak mi vyjede žlutý pruh se zbytečnou informací a zabírá místo pro editaci dokumentu. Pruh jde zavřít kliknutím na křížek, ale jednak po chvíli vyjede znovu, a taky při každém otevření dokumentu.
Jde to nějak zakázat? Jo a "přihlásit" nic neřeší, prostě nemám účet a nebudu/nechci si jej vytvářet!
Toho se asi nezbavíte, pokud nezaplatíte prodloužení licence na další rok (365 dní - podle toho se tenhle "office" - dodávaný s Win 10 jmenuje). Jestli trváte na "office" , řešní je snadné, není zadarmo (nezrujnuje Vás to) ale je bez dalších výdajů. Nedávno jsem v jakési akci legálně zakoupil "office 2003", který má licenci časově neomezenou, takže je teoreticky "na věky". Původní "office 365" jsem pečlívě odstranil a nový "office" místo něj nainstaloval. Zatím funguje perfektně.
...ale stejně mám radši "office 1993"
Koukám, že se mi vloudila chybička. Ten můj nový office není 2003, ale 2023 (takže letošní verze).
@magdon: starší verze office byly "zlatý" - souhlas. Teď je z toho pomalu webový prohlížeč, pořád tam maj něco jinak a lezou mi strašně na nervy.
Ale je to firemní office, nemůžu si tady dělat úplně co chci. Doma mám vymazlenej MSO 2010.
Ale úplně by stačil 93
Ale je to firemní office, nemůžu si tady dělat úplně co chci. Doma mám vymazlenej MSO 2010.
Používat MS Office 365 jen offline je nesmysl.
Co vám brání, abyste se k firemnímu Office přihlásil firemním účtem?
Ať vám příslušný IT pracovník zřídí firemní účet ...
Pokud to někdy fungovalo tak, že tam žlutý pruh nenaskakoval, něco se muselo změnit. Je tam napsáno, že vypršela platnost, asi bude tedy stačit nějak platnost prodloužit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.