Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Direkx error

Od: domes odpovědí: 9 změna:

Může mi někdo prosím pomoct s problemem?

Jak zapnu jakoukoli hru tak po načtení do menu hry , hra spadne a vyskočí okno s chybou direcx neopravitelná chyba.

Co jsem vyskoušel pro opravu?

Přeinstaloval jsem Windows , direktx , c++ , ovladače grafické karty , vratil jsem změny aktualizace.

A piše stále stejnou chybu viz. FOTO

Prosím POMOC :)

Direkx error

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

Zkus to na jiném počítači, funguje to?

domes
hodnocení

na jinem pc funguje

domes
hodnocení

asi jsem to špatně pochopil .

Grafiku jsem v druhem pc nezkošel nemám tu možnost

graficak
hodnocení

0x
Dobrý den, grafickou kartu máte jakou?
domes
hodnocení

NVIDIA GeForce RTX 3060

Verze ovladače: 31.0.15.3667

Datum ovladače: 12.07.2023

Verze rozhraní DirectX: 12 (FL 12.1)

Fyzická poloha: Sběrnice PCI 1, zařízení 0, funkce 0

Paměť GPU 0,5/24,0 GB

olinl
hodnocení

0x

Je otázka, jestli tu hru ten tvůj počítač/grafická karta utáhne. Zkus nechat vyhledat aktualizace Windowsů 10-počítám že máš 64 bitové a podívej se na minimální hardwarové požadavky hry na počítač.

hodnocení

0x
DirectX Error - píše tvůj počítač na vložené fotce...
(Direkx - direcx - direktx - vyskoušel - vyzkošel - asi jsem to špatně pochopil -) je napsáno v tvé otázce...
Bylo by vhodné více se soustředit na korektní zápisy.
Chybička se může vloudit i při vkládání dat...

domes
hodnocení

Není to jen u COD !

dělá to vědšina her

ale ja spustim třeba dam přiklad auta a zajedu jedno kolo a po dokončení hra spadne a napiše stejnou chybu jako u COD.

cca před měsícem vše fungovalo naprosto v pořadku a grafickou kartu mám cca rok .

olinl

Pokud to hraješ přes Steam, tam už byly potíže před rokem Kód chyby: 0X887A/... Tuším že má Steam softwerovou podporu v češtině, tak jim tam o problému napiš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]