Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přeložit oskenovaný text?

Od: flodur® odpovědí: 5 změna:

Nevím si rady s anglickým oskenovaným textem (USER MANUÁL DIGITAL PROJECTION ALARM CLOCK EN8827) Nelze jej zkopírovat do schránky a následně vložit do překladače.Opisování textu přímo do překladače je velmi zdlouhavé a český manuál se mi nepodařilo najít. Je tento můj postup vůbec možný, (pokud ano) co je zapotřebí učinit aby jsem text mohl zkopírovat a vložit do překladače?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud máte k dispozici druhý mobil, tak to jakžtakž přeložíte přes google. V liště jen kliknete na ikonu fotoaparátu a nasměrujete na stránku na prvním mobilu. Nebo vlastně, stačí když rozkliknete Google,zase kliknete na ikonku fotoaparátu a z galerie vložíte postupně jeden obrázek, necháte přeložit a tak dále. Nevím zda jde vkládat přímo ze složky stažené,nebo tak. Nezkoušela jsem to, ale bylo by to lehčí. Určitě Vám zde za chvilku poradí zkušenější rádci nějakou lepší vychytávku ;)
hodnocení

Jedná se o konfiguraci v PC s mobilem nejsem kamarád.

Aha, tak to jsem z textu nepoznala. Omlouvám se.

hodnocení

0x

Nevím jestli je to ono, no snad jo.*nevi*

Dal jsem stránku přeložit v google transláte a přeložila

device.report/...

translate.google.cz/...

hodnocení

Děkuji za překlad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]