Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám problém.
Chtěla bych Vás poprosit o radu.Moje rodiné fotky se nějakým neznámím důvodem dostaly na internet kde si je může každý prohlížet .Nevím ,ale jak je to možné .Mám nově nainstalovaný program picasa je docela možné že se to přes tenhle program dá převéct na internet? I když jsem to nijak nezadala.Je vůbec možné aby to tenhle program udělal sám vzhledem k tomu,že je to přes internet. A potřebuji tyhle fotky nájíd na netu ,ale nevím kam se uložily.
Je nějaká možnost jak by se dali dohledat.
Za radu moc předem děkuji .
Používám program Picasa a mimo jiné též pro umístění fotografií na webových albech Picasa Google. Je to pro mne velmi vynikající způsob práce, dle mého nemá chybu a navíc je značně intuitivní. Že by něco program udělal sám je téměř nemožné. Asi bude problém mezi židlí a klávesnicí.
Zdraví Jamaca!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.