Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Před x lety seznam zablokoval učet za porušení smluvních podmínek (mevim duvod -mic špatného jsem nikdy nenapsal(JEN PRAVDU) da se stim něco dělat?
nechápu, proč vás tak trápí zrovna novinky...pracují tam málo vzdělaní lidé, kteří píší za peníze ...skutečně objektivní informace tam nenajdete...nejde o skutečné noviny ani novinky, je to obyčejný mocenský nástroj ve vlastnictví miliaráře, který slouží především k ovlivňování veřejného mínění a oblbování lidí...včetně debat pod neprofesionálními texty...
netruchlete a zaregistrujte se k debatám v nějakém plátku v zahraničí, pan millardář L. ani jeho cenzoři s nedokonočenou maturitou o vaše kecy nestojí
Nedá. Jsem už x let ve stejné situaci a přestože jsem jim poslal x slušných e-mailů se žádostí o odblokování, oni se neslušně ani nenamáhali mně odpovědět.
Shora uvedené telefonní číslo je pro účely dohody o odblokování k ničemu. Osobně vyzkoušeno před 5 minutami.
Nevím jestli vám to pomuže.Mně taky seznam zablokoval učet abych nadále nemohl dál psát.Uplně náhodně sem přišel nato jak to obejit.Jak vsupujete do diskuze tak nahoře máte napsáno vaše jmeno.Klikněte na něho a ukaže se vam další stranka z vašim jménem.Klikněte znovu na jméno.V horní liště mate X a to stlačte.Udělějte to samé a vymažte X.Pak se ukaže puvodni okenko vstoupit do diskuze.Do prazdneho okinka klikněte a mužete zase psát.Skuste to a dejte vědět.
Jelikož jsem též bloknutý,podle Vaší rady to nefunguje,jelikož když vstoupím do diskuse,tak tam žádné moje jméno není !Mám tam info"zablokovaný účet pro porušení podmínek".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.