Nejste přihlášen/a.
Mám tablet ACER Iconia A510, který měl OS Android 4.1.xx. Podle návodu na You Tube jsem se pokoušel upgradovat OS na verzi 5, protože verze 4 už nekomunikovala s Google Play. Podařilo se dostat se do režimu, kdy se z PC přes USB kabel dal spustit aktualizační soubor. Aktualizace se však zastavila a objevil se panáček Androida s červeným trojůhelníčkem. Potom už se mi nepodařilo spojit se s tabletem pomocí USB kabelu, žádná paměť tabletu nebyla vidět. Našel by se nějaký znalec Androidu, který by byl ochoten pomoci? Přijel bych za ním v Praze kamkoliv.
Aktualizácia sa zastavila z toho dôvodu,že výrobca neposkytol na výrobok aktualizáciu. Myslím,že len root tabletu pomôže a nahranie nového software.
Je to mimo téma - omlouvám se - ale můžete mi, prosím, prozradit, co tak super je na starém tabletu se starou (možná již nefunkční) baterií? Paměť to má mizernou, že sám systém na tom musí jet jen s vypětím sil. Řešit tak dlouho možný upgrade, který fakticky přístroj znepojízdní, ... chtěl bych mít Vaše starosti.
Zaznělo to mockrát - pokud potřebujete tablet, starší se prodávají v dobrém stavu mnohem lepších parametrů za 500,-Kč android 7 a výš.
Používal jsem ten tablet jako internetové radio, ale když jsem chtěl nainstalovat novou aplikaci, tak to napsalo, chyba sítě a do Google Play jsem se už nedostal. Ten Android 5 by měl na tom hardwaru jít a ten už je s novým Google Play kompatibilní.
Četl jsem, že tam jsou nějaké problémy s instalací aplikcí z Google Play a tak bych radši normální Android 5. Našel by se nějaký IT kutil, který by pomohl lakotnému důchodci a dovedl za rozumnou odměnu nainstalovat ten OS?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.