Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstraňování programů rovnou, ne do koše

Od: jarinht* odpovědí: 16 změna:

Při odstraňování programů se mne tyto neukládají do koše a jsou odstraněny trvale.Při kliknutí na koš pr.myší a otevření vlastností je označeno políčko pro použití jednotného nastavení,pod ním je šedé-skryté-nepřesouvat soubory do koše,ihned je odstraňovat,které je zaškrtnuté.Toto však nejde zrušit.Poradí mne někdo co s tím?Dík.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus změnit volbu na Konfigurovat nezávisle a poté nastavit Přesouvání do koše.

alf*
hodnocení

0x

možná to špatně chápu, ale programy by se neměly odstraňovat, ale odinstalovávat. Jinak (a stejně se to stává) po nich zůstává bordel.

jarinht*
hodnocení

jasně,k tomu mám your uninstaler! 2008,ale mne jde o to,že se mne musí košík zeptat,zda to chci přesunout do koše,nebo trvale rovnou smazat.A v koši mne to nejde nastavit.

Ale při odinstalovávání programů nejde nic do koše...

jarinht*
hodnocení

to je mne jasné,mě také nejde o odinstalaci,ale smazaní/př.z hl.panelu do koše/a to mne nejde.Namísto,aby se různý program při smazání umístil do koše,tak se smaže natrvalo.

Zkoušel jsi, co jem ti psal prve? A nemáš tam od nějaké aplikace nainstalovaný nějaký "SUPER" koš?

jarinht*
hodnocení

zkoušel jsem to,ale nejde to,psal jsem ti,že uvšedené políčko je šedé nikoliv výrazné,tudíž na něm nelze provádět žádnou změnu.A o nějaký aplikaci se super košem nevím.Mne nejde o odinstalaci,ale odstranění.

Vím , jaký je rozdíl mezi odinstalací a odstraněnm (mazáním). Máš administrátorská práva? A to že to maže přímo a ne do koše jsi zjistl jak, kdy?

jarinht*
hodnocení

admin práva mám a zjistil jsem to někdy před 14 dny,když jsem něco potřeboval vrátit zpět a v koši to nebylo.

alf*

asi jsem nechápavý, možná v něčem pozadu, k čemu je dobré program kterého se chci zbavit ukládat do koše? Chápu to u dokumentů, ale program?

stevo5*

Alf - sledujem tvoje odpovede a preto viem že máš prehľad. Ale naozaj sa ti nikdy nestalo že by si chcel použiť súbor ktorý si predtým vymazal? A čo má povedať začiatočník, ktorý je niekedy rád že vôbec ho niečo na PC poslúcha a niečo si nechtiac zmaže. Proste chce aby mal možnosť obnovenia zmazaných súborov - nemusí ísť o programy ale o foto, video, text ... .

alf*
nemusí ísť o programy ale o foto, video, text ... .
votom žádná, u dokumentů tomu rozumím, však jsem to psal, sám tak 3x do roka něco lovím z koše :). Ale ty programy, to mi nejde do hlavy
... zkoušel jsem to,ale nejde to,psal jsem ti,že uvšedené políčko je šedé
A co se stalo po klinutí na kolečko u Konfigurovat jednotky nezávisle? Chápu to, že šedé je Nepřesouvat soubory ...
Popisuješ vlastnosi koše který je na ploše? Zkoušel jsem na několika strojích a všude se to chová přesně opačně (to šednutí)
Není to jiný koš, jak psal spider?

jarinht*
hodnocení

jo,jedná se o koš na ploše.Zkoušel jsem jít i do nouzového režimu a zde se podívat na vlastnosti koše.Tady mi jde normálně normálně přepínat mezi konfig.společně a jednotlivě.Zkrátka na ploše mne u koše nejde zrušit zaškrtnutí u položky nepřesunout do koše-rovnou smazat.

sondaw*

Zkoušels klepnout pravým myšítkem na plochu>Vlastnosti>Plocha>Vlastní nastavení plochy>označit koš a dát Obnovit výchozí?

jarinht*
hodnocení

Ne,ale nyní jsem to udělal,je tam ikona prázdný i plný koš,na obě jsem kliknul a označil je ,dal jsem obnovit výchozí a nic to neudělalo.

vladasa
hodnocení

0x

Ahoj, ted jsem resila stejny problem, prestaly se mi odstranene soubory ukladat do kose. Mozna uz to mas vyreseny. Ja jsem tam mela nastavenou nejvetsi velikost kose na nula procent, a proto mi to soubory rovnou odstranovalo, protoze kos tam vpodstate nebyl. Koukni na to, jak to mas nastavene.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]