Nejste přihlášen/a.
Při odstraňování programů se mne tyto neukládají do koše a jsou odstraněny trvale.Při kliknutí na koš pr.myší a otevření vlastností je označeno políčko pro použití jednotného nastavení,pod ním je šedé-skryté-nepřesouvat soubory do koše,ihned je odstraňovat,které je zaškrtnuté.Toto však nejde zrušit.Poradí mne někdo co s tím?Dík.
možná to špatně chápu, ale programy by se neměly odstraňovat, ale odinstalovávat. Jinak (a stejně se to stává) po nich zůstává bordel.
jasně,k tomu mám your uninstaler! 2008,ale mne jde o to,že se mne musí košík zeptat,zda to chci přesunout do koše,nebo trvale rovnou smazat.A v koši mne to nejde nastavit.
to je mne jasné,mě také nejde o odinstalaci,ale smazaní/př.z hl.panelu do koše/a to mne nejde.Namísto,aby se různý program při smazání umístil do koše,tak se smaže natrvalo.
zkoušel jsem to,ale nejde to,psal jsem ti,že uvšedené políčko je šedé nikoliv výrazné,tudíž na něm nelze provádět žádnou změnu.A o nějaký aplikaci se super košem nevím.Mne nejde o odinstalaci,ale odstranění.
Vím , jaký je rozdíl mezi odinstalací a odstraněnm (mazáním). Máš administrátorská práva? A to že to maže přímo a ne do koše jsi zjistl jak, kdy?
admin práva mám a zjistil jsem to někdy před 14 dny,když jsem něco potřeboval vrátit zpět a v koši to nebylo.
asi jsem nechápavý, možná v něčem pozadu, k čemu je dobré program kterého se chci zbavit ukládat do koše? Chápu to u dokumentů, ale program?
Alf - sledujem tvoje odpovede a preto viem že máš prehľad. Ale naozaj sa ti nikdy nestalo že by si chcel použiť súbor ktorý si predtým vymazal? A čo má povedať začiatočník, ktorý je niekedy rád že vôbec ho niečo na PC poslúcha a niečo si nechtiac zmaže. Proste chce aby mal možnosť obnovenia zmazaných súborov - nemusí ísť o programy ale o foto, video, text ... .
jo,jedná se o koš na ploše.Zkoušel jsem jít i do nouzového režimu a zde se podívat na vlastnosti koše.Tady mi jde normálně normálně přepínat mezi konfig.společně a jednotlivě.Zkrátka na ploše mne u koše nejde zrušit zaškrtnutí u položky nepřesunout do koše-rovnou smazat.
Zkoušels klepnout pravým myšítkem na plochu>Vlastnosti>Plocha>Vlastní nastavení plochy>označit koš a dát Obnovit výchozí?
Ahoj, ted jsem resila stejny problem, prestaly se mi odstranene soubory ukladat do kose. Mozna uz to mas vyreseny. Ja jsem tam mela nastavenou nejvetsi velikost kose na nula procent, a proto mi to soubory rovnou odstranovalo, protoze kos tam vpodstate nebyl. Koukni na to, jak to mas nastavene.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.