Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Může mě někdo odpovědět,proč se mě změní měřítko uložené mapy?Plánuji si na mapách.cz nějaké výlety,uložím "vlastní body",pak si mapu stáhnu jako obrázek s měřítkem,aby tam ty body byly všechny.A když ten obrázek po uložení otevřu,ty body tam všechny nejsou.
Bez obrázku tomu tak zcela nerozumím...
Bicméně proč to děláte tak složitě? Na PC si trasu či výlet naplánujte a uložte do svých map či GPX souboru a pak jděte dle telefonu. Vůbec netuším proč to dělat tak složitě jako Vy.
Na PC hledám ty pro mne zajímavé lokality tak nějak do zásoby.Když budu mít někam naplánovaný výlet třeba na víkend a podle předpovědi v páátek zjistím,že tam bude pršet,otevřu si připravenou mapu z druhýho kraje nebo konce republiky,kde neprší.A za druhé,nechci chodit podle telefonu,ale podle vytištěné mapy a tak se cvičit v orientaci.přikládám mapu,kde ty body práve všechny nejsou.Tak ne,tu mapu se nedaří přidat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.