Nejste přihlášen/a.
Cau...mam takovej problem...normalne sem na netu, prohlizim stranky a tak...nebo cistim kompa s TuneUpem...a najednou se mi to sekne...nejde nic delat...tak to restartnu a jedu dal...enom pak se to zase sekne...a porad tahkle do kolo uz me to uplne je***...nechytill jsem nahodou ten vir co mel bejt v 1.4.?...
Máš PC proskenované aktualizovaným antivirem a softwerem na spyware? Zkoušel jsi projet registry programem CCleaner?
ted kdyz restartnu zase pc...tak se mi ukaze ze nemuze nalezt nakej MOM...no debilni cistice...to udelal asi ten CCleaner ...ted delam zalohu a preinstaluju PC...
na Cclenaer mi nešahej léta používám na moha počítačích a nikdy mi nic zlého neudělal.
Jaký MOM? Neinstaloval jsi v poslední době něco nového nebo nový HW?
Příšté lépe specifikuj problémy. Na ccleaner nadáváš ale tune up který dokáže nádherně zbořit systém na to nic Hlášku nám sem taky neopíšeš. Jak ti pak máme poradit? A co opravná instalace?
no jako asi thkle :D...pouzivam dlouho tuneup a nic se mi s tim nestalo...nainstaluju ccleaner a analizuju to...a pak se mi zase zamrzne pc...restartnu a najednou se mi obevi ta hlaska :D...ale to je jedno...uz se to fragmentuje...ale stejne...ho pak do kompa nainstaluju :d..kdyz si ho tak chranite...ale jeste by to chtelo nakej dobrej spyware...antivirus pouzivam nod
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.