Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekani PC

Od: gory* odpovědí: 8 změna:

Cau...mam takovej problem...normalne sem na netu, prohlizim stranky a tak...nebo cistim kompa s TuneUpem...a najednou se mi to sekne...nejde nic delat...tak to restartnu a jedu dal...enom pak se to zase sekne...a porad tahkle do kolo uz me to uplne je***...nechytill jsem nahodou ten vir co mel bejt v 1.4.?...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máš PC proskenované aktualizovaným antivirem a softwerem na spyware? Zkoušel jsi projet registry programem CCleaner?

gory*
hodnocení

ne a ne :D...nevim jaky spyware...ale ted sem nasel asi dobry ...SUPERAntiSpyware

Zkus FreeAVG, Spybot, Ad-aware:

http://free.avg.com/

www.safer-networking.org

www.lavasoft.com

gory*
hodnocení

ted kdyz restartnu zase pc...tak se mi ukaze ze nemuze nalezt nakej MOM...no debilni cistice...to udelal asi ten CCleaner ...ted delam zalohu a preinstaluju PC...

alf*

na Cclenaer mi nešahej :) léta používám na moha počítačích a nikdy mi nic zlého neudělal.

Jaký MOM? Neinstaloval jsi v poslední době něco nového nebo nový HW?

Příšté lépe specifikuj problémy. Na ccleaner nadáváš ale tune up který dokáže nádherně zbořit systém na to nic :) Hlášku nám sem taky neopíšeš. Jak ti pak máme poradit? A co opravná instalace?

gory*
hodnocení

no jako asi thkle :D...pouzivam dlouho tuneup a nic se mi s tim nestalo...nainstaluju ccleaner a analizuju to...a pak se mi zase zamrzne pc...restartnu a najednou se mi obevi ta hlaska :D...ale to je jedno...uz se to fragmentuje...ale stejne...ho pak do kompa nainstaluju :d..kdyz si ho tak chranite...ale jeste by to chtelo nakej dobrej spyware...antivirus pouzivam nod

Dva zdarma máš uvedené v předcházející odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]