Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stiřhové studio Pinnacle 19

Od: maraton® odpovědí: 2 změna:

Moc prosím o radu. Mám Windows10. Dosud studio fungovalo ale nechal si jsem vyměnit větší hardisk v servisu.Pinnacle se nainstaloval ale bohužel jde v něm pouze zvuk několikrát jsem odinstalovaval instaloval ,vše marné.

V servisu se to snažili rovněž ale bez výsledku.Dali nový hardisk přeinstalovali OS Windows 10 a znovu zkusili nainstalovat studio ale obraz se nepodařilo spustit.Zvuk ano ale jináč nic.Podotýkám že se jedná v servisu profiky a už jsou z toho zoufalí.Prosim Vás nemáte někdo doma studio Pinnacle 19 a nepoužívate ho,máte novější klidně odkoupím. Pinnacle co mám doma je originál koupený ale chtěl bych vyzkoušet jiné.Už si nevím rady a jsem zoufalí ,protože ho moc potřebuji.Dík.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Že jsi to neudělal ty, to mě až tak nepřekvapuje, ale velice se divím tomu, že ti zoufalí profíci* v servisu, když už si ani oni s tím nevědí rady, nekontaktovali podporu Pinnacle, což by pro ně neměl být žádný problém. A pokud je instalační médium poškozené, tak podpora zašle jiné (dnes již většinou jako elektronický ISO soubor).

Za předpokladu, že je program legálně koupený s licenčním klíčem ovšem...

Je to nějaké divné.

*Dneska je ovšem IT profík každý, kdo umí ctrl c+v.

hodnocení

Děkuji moc. za názor a tip kam se obrátit o pomoc.Již jsem tak učinil.Maraton

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]