Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje Wi-Fi ve Windows 7

Od: petrs odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, už před třemi dny mi v notebooku přestala fungovat Wi-Fi (K Wi-Fi se připojit dá, internet ale nefunguje a u signálu svítí žlutý trojúhelník s vykřičníkem). V ostatních zařízeních Wi-Fi ale normálně funguje, zkoušel jsem přeinstalovat systém, to ale nepomohlo. Je možné, že se v notebooku částečně rozbila Wi-Fi karta? Nenapadá mě, kde jinde by mohl být problém. Aktuální OS: Windows 7 home premium 64 bit
Nefunguje Wi-Fi ve Windows 7
Nefunguje Wi-Fi ve Windows 7 #2
Nefunguje Wi-Fi ve Windows 7 #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
Wifi funguje jen není pripojeni k internetu a ty musíš vědět kdo ti ho poskytuje. My nevime jestki to mad kabekem neno také vzdzchem

olinl
hodnocení

0x
Zřejmě wifirouter není připojen k internetu(poskytovateli/providerovi) internetu. Restartuj Router vytažením ze zásuvky a opět připoj nebo pokud máš na stěně střeše "satelitní" anténu a k tomu Poe "napáječ" tak i ten odpojit a znovu připojit k napájecími napětí. Jinak volat poskytovateli internetu.
petrs
hodnocení

Router k internetu připojen je, ta stejná Wi-Fi mi funguje ve všech zařízeních kromě toho notebooku, což je opravdu divné.
olinl
Sedmičky už nejsou podporované, takže se zkus propojit s routrem kabelem.. Je možné že ti chybí v noťasu ovladače pro připojení přes WiFi.
petrs
hodnocení

Přes kabel internet funguje, je divné ale to, že Wi-Fi v notebooku ještě nedávno fungovala a najednou už nefunguje. Ovladačem to být nemůže, protože kdyby v notebooku nebyl nainstalovaný, tak by se k Wi-Fi nedalo připojit vůbec. Tím, že skončila podpora by to být taky nemělo, když mi Wi-Fi funguje ve stolním počítači, kde mám také Windows 7
111®
To určitě s podporou nepodporou nesouvisi. To by mi musel stavkovat NB taky. To vypadá ze mu neprideli DHCP adresu.

111®
hodnocení

0x
Jak ma nb nastavenu kartu? Ziskat DHCP? Automaticky? Nebo to může dělat zabezpečení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]