Nejste přihlášen/a.
Pořiďte si kočku, ona tu myš zase rozběhá . Asi bych to na Vašem místě vyřešil tou nejjednodušší cestou - pořiďte si novou, ceny nejsou zas tak devastující. Budete mít ale další problém - jakou si v tom množství vybrat? To už je ale na Vašem osobním vkusu.
"...bych to na Vašem místě vyřešil tou nejjednodušší cestou - pořiďte si novou"
Když se Vám doma zapráší okno, také to řešíte jeho výměnou? Já teda nevím, ale podle mě je jednodušší odfouknout vlas ze senzoru (otázka cca 1/2 vteřiny zcela zdarma) než, běžet někam pro novou myš (byť i "za pár korun").
Ale dneska je holt trend nic neopravovat a rovnou věci i se zanedbatelnou závadou vyhazovat .
@magdon ... tazatel @ondraa píše: "že se mi přestane hýbat myš na podložce a sekne se" a to tedy zcela určitě nezpůsobí pouhý vlas na senzoru, ale spíše se jedná o překlesaný kabel. Pravděpodobně je oprava možná, takže navrhněte tazateli, že mu myš ve vlastní režii opravíte a tím zachráníte jemu myš a nám svět.
A sorry, ale srovnávat výměnu zaprášeného okna s výměnou pc myši je opravdu velmi poučné a já tedy slibuji, že už zaprášená okna nikdy měnit nebudu, ale budu je neustále od prachu opravovat ...
millcom - Věřte nebo nevěřte, ale vlas přes čočku senzoru skutečně dokáže kurzor myši zastavit. Už jsem se s tím setkal mnohokrát. Stačilo vlas vyfouknout, případně vytáhnout pinzetou a myš fuguje dalších několik let bez problémů.
Naopak přerušený kablík jsem měl naposled u "kuličkové" myši se sériovým připojením.
Mimochodem - myši s přerušeným kablíkem (sériové) jsem před lety běžně opravoval (staral jsem se o HW jedné větší firmy).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.