Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP DeskJet 670C netiskne

Od: tatra* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

prosím pomozte s nefunkční tiskárnou HP DeskJet 670C. Tiskárna vezme papír, ale to je vše. Objeví se tabulka s nápisem, že není něco v pořádku s inkoustovou náplní (je to anglicky a bohužel...), náplně jsou však nové - a zase nic. Kdosi říkal, že je třeba tiskárnu restartovat. Ale jakým způsobem? Nebo je problém někde jinde? Má s tím někdo zkušenost? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus sem přepsat tu anglickou hlášku. To moc pomůže.

tatra*
hodnocení

Zdravím,

ta hláška je : try removing the color print cartridge and reinstalling it (dál pak - clik ok to continue priting), Po ok se objeví nová hláška : a new print cartridgehas been installed .. . po ok se nic neděje, tiskárna bliká na poruchu. Jak jsem říkal, obě "cartrige" jsou nové-originální.

Je to vážně takový problém? Jsem s tiskárnou (až doposud) spokojený. Dík za rady, které povedou k odstranění problému.

alf*

no je to blbé, ale tohle dělá občas HP ženě když dá novou náplň. Provede to zkaliborování a hláška je tam stejně. Tak to párkrát odkliká a je klid, přestane otravovat. On byl celkem porod už tu tiskárnu instalovat, trvalo mi to týden za pomoci supportu HP který je k dispozici 8-17 což je právě čas kdy nejsem u domácího počítače, přiměl jsem je k odpovědi majlem. Skončilo to reinstalací windows. HP si příště nekoupíme.

doplněno 02.04.09 11:07:

předpokládám, že poslechnout hlášku nepomáhá, právě jako u nás

alf*
hodnocení

0x

ne restartovat, ale zarovnat, jak na to je jistě v manuálu

Nejlépe fakt dát sem tu hlášku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]