Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plocha nenabíhá

Od: metodejondrs* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den dostal jsem k narozeninám UMAX visionbook 12wrx. Hned
první den jsem ho nastavil a fungoval. Ale po zadání hesla se objeví nápis vítejte a poté display zhasne a objeví se tmavě modrošedá obrazovka. Plocha se ani po hodině neukáže. Pomůže jen vlézt hluboko do Windows a zadat příkazy. Nejde to jinak? Problém přetrvává. Je dva dny starý.
Za odpovědi budu velmi rád.
Foto (já a počítač)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
Ani v nouzovem rezimu?

olinl
hodnocení

0x

Restart nepomohl? (zmáčknout na dvě až deset vteřin Power tlačítko)

olinl

Další možnosti: Přeinstalovat Oper. Systém (W11) nebo to dej někomu kdo tomu rozumí a opraví to. U té přeinstalace OS si nejsem jist jestli nepadne záruka od prodejce..

metodejondrs*
hodnocení

Ne, neukáže se nic víc než zamčená obrazovka

hodnocení

0x
Můj tip, že spadne explorer nebo ho něco (ale proč) ukoncí
Ty příkazy zadaváš jak,? Ctrl alt del - menu - spustit ( - cmd ) - explorer.exe
Pak je ale zágada, proč 2. Spuštění (pokud platí hypotéza) je OK .

hodnocení

0x
Hm, jaký příkazy zadáváš?
Jen tak na okraj, jak vlezeš hluboko do Windows a zadáš příkazy, když se ti nic neukáže?

metodejondrs*
hodnocení

Něco to ukáže ale ty příkazy tam zadával můj táta je na to on-line podpora... Buď reklamace nebo aktualizace...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]