Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Qipem

Od: tuomin odpovědí: 9 změna:

Zdravím, mám takový problém s Qipem 2005. Instalace a přihlášení je naprosto bez problémů, ale jakmile ho vypnu a chci ho znova zapnout tak mi vyskočí tabulka Current Language File corupted, Program will be closed. Nevíte někdo co s tím? Operašní systém mám Vistu...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Mrkněte sem:

qipim.cz/...

tuomin
hodnocení

ten problém přetrvává i po tom doplnění jazyka...

pravdomluvny*

A co nějakého jiného Qipa? Nezkoušel jsi?

tuomin
hodnocení

zkoušel jsem i Infinium, ale to mi zase blbne , že se asmo vypne, vyskočí hláška že program přestal fungovat a bude ukončen

Jakou verzi QIPu máš nainstalovanou? Zkoušel jsi jinou - starší či novější?

tuomin
hodnocení

Mám nainstalovanou nejnovější 8029 a u starších mi to dělá to samé...

sondaw*

Nezkoušels Mirandu? Nemám s ní problém, používám ji již několik let. Sice mnoho lidí odradí vyladění pomocí pluginů, ale ten počáteční čas, který jsem nastavení věnovala se mi bohatě vyplatil. Dnes ji mám nastavenou tak, jak potřebuji a už bych se s ní těžko loučila

Tak to odinstaluj a smaž z adresáře vše, co tam po tom zůstalo a zkus zase nainstalovat.

tuomin
hodnocení

Kašlu už na nějaký upravování, nainstaluju Mirandu a holt s ibudu muset zvyknout na něco novýho...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]