Dobrý večer, kde můžu najít funkční a český iso soubor systému Windows XP, chtěl bych si ho nainstalovat do svého starého notebooku. Dokonce mám i licenční štítek s product key, takže by to bylo i legální. Za odpovědi předem děkuji.
Jaké použití? Jaký hw? Linux Mint XFCE by do staříka byl lepší volbou a s aktuálním, zabezpečeným. Jinak většina notebooků mívala recovery partišnu, systém se dal obnovit přímo z disku.
alem
Linux by špatný nebyl, já ale ten Windows XP potřebuji kvůli asi 19 let staré CNC frézce, která v novějších Windowsech nefunguje.
Já bych zkusil kouknout taky na to uloz.to a dovedu si představit proč to někdo může chtít. Třeba diagnostika na auto. Sám jsem to kdysi řešil, že podpora byla jen pro XPčka
Máte klíč Home nebo Profi? A co třeba XP angllicky Windows XP Professional a Office 2003 Professional... microsoft.com/... A následně v češtině Aktualizace zabezpečení pro systém Windows XP Service Pack 3 (KB4012583) microsoft.com/... Odborníci doplní nebo mi vysvětlí, že to tak nepůjde...
alem
Klíč mám pro Windows XP professional. Anglickou verzi jsem už zkoušel, ta ale nešla aktivovat mým klíčem product key, pravděpodobně protože patří k české verzi Windows XP.
Myslím si, že licenční klíč Vám bude k ničemu. (Navíc legální stažení ISO jedině k Windows 10 a novější) Mám originální CD s Windows XP a licenční klíč (originál) k nim nefunguje, při instalaci zadávám univerzalní a pak aktivuji dodatečně. (Mám i školní multilicence bez omezení a stejný problém /možná je problém v roce, nepátral jsem dál/ ). Pokud umí notebook bootovat z USB udělejte si v programu Rufus intalašní flash disk (ať nemusíte hned vypalovat), ISO zkuste z uloz.to (jak již bylo napsáno). CDKEY bude buď vypnutý nebo jich je na internetech plno, aby Vás to pustilo dál, aktivátor bude dostupný na uloz.to. Nebo si zksute zakoupit originální CD, třeba budete mít špěstí, profesional: aukro.cz/... Home: aukro.cz/...
No,ak sa zaregistrujete,tak sa mi ozvite do súkromnej pošty. Mám k dispozícii inštalačné CD na Windows XP,no momentálne som v nemocnici. Kópiu by som vám poslal poštou.
VYŘEŠENO Tak po 22 hodinách jsem nakonec našel funkční a český iso soubor, systém Windows XP se podařilo úspěšně nainstalovat, dokonce šel po zavolání na číslo 800 100 074 aktivovat přes telefon, což mě opravdu mile překvapilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.