Nejste přihlášen/a.
Dobry den
Byl bych velmi rad kdyby jste mi pomohli
mi se stala vec ze kdyz jsem si zapl fortnite tak chvilku mi to jelo uplne v pohode ale po par vterinach se fortnite uplne ztuhl a vubec nejel tak jsem ho zavrel { parkrat mi to neslo] a kdyz jsem se pokousel znovu zapnout pres epic games tak mi bylo ukazano ze bezi [ asi nekde na pozadi ] ale nevim kde ale kdyz jsem mu chtel ukoncit ulohu tak to neslo ze prej neodpovida ale zral mi 0 procet procesoru ale ram to zralo
prosim odpovezte
První co vždy zkus, je RESTART počítače a zkusit hru rozjet znovu. Pokud by to nepomohlo, dej vyhledat aktualizace Operačního Systému a opět RESTARTovat. Pokud ani potom nic, tak přeinstalovat hru. Možná ti chybí místo na disku nebo počítač prováděl další činnosti a chyběla mu "paměť", tedy místo pro další data..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.