Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi neotevře HDD

Od: milan249 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, přestal mi funfovat extérní HDD. V počítači se zobrazí, ale když ho chci otevřít píše to F:/ není přístupný. Přístup byl odepřen. Nevíte co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, patrně poškozená elektronika u ext. HDD. Řešením je vyndat HDD z obalu a připojit ho dat. kabelem + napájecím kabelem přímo k zakl. desce v PC, čímž dostanete HDD interní, ale funkční. Zdravím!
P.S. Takto končí hlavně ext. HDD od A-data.
doplněno 12.07.23 21:17: milan249 - tuto důležitou informaci jste v dotazu zamlčel, tak si nechte poradit někým jiným. Nemám náladu na Vaše další doplňující/pokračující informace.
milan249
hodnocení

Ale na jiném PC a na TV se mi normálně spustí.?.?

milan249
hodnocení

Tak se nezlobte. Tohle jsem zjistil až dnes. Ale děkuji za vaši snahu.

ben®
milan249 - dobře. Zkuste tedy (po restartu PC) připojit ext. HDD do jiného portu USB v PC (vzadu), také se do něho dostat např. přes Total Commander nebo pročistit registr OS programem CCleaner (v jeho základním nastavení).

milan249
hodnocení

0x

Super, děkuji mnohokrát. Přez Total Commander jsem se tam dostal ! Ještě jednou díky..

ben®
milan249 - nemáte zač a omlouvám se za prvotní reakci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]