Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instagram a odpovídání

Od: mirek54* odpovědí: 8 změna:
Mohu se zeptat co mám dělat proč na jednom úctě to nejde a na jednou ano? To právem horním rohu.
Instagram a odpovídání
Instagram a odpovídání #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jako.. myslíte ikonu s Messengerem a na druhém ikonu bez Messengeru, pouze s vlaštovkou Ig?
mirek54*
10.07.23 10:45
hodnocení

Ano
Tak to je proto, že druhá osoba nemá spárované účty, zde konkrétně Messenger a ig. Teoreticky může je mít spárované, ale může mít zakázané odpovědi pres Messenger. Vše se dá nastavit. Ale nejklasičtější varianta je,ze k tomuto dochází, když uživatel buď nemá Messenger a nebo nemá synchronizované profily.
mirek54*
hodnocení

Právě že to funguje kde to není propojené z Facebookem a je to samostatný ig a tam kde to je propojené tak to nefunguje
Tak nevím, kde je chyba. Mě to fachá přesně tak, jak má. Omlouvám se, že jsem nepomohla. Edit : teď jsem koukala, mám to stejně jako Vy a to nemám synchronizaci zapnutou *nevi*

sasa*
hodnocení

0x

Prosím tě česky! Proč si to po sobě nepřečteš?

tonka
hodnocení

0x
Zpravidla tomu tak je proto, že majitel účtu omezil vkládání odpovědí výhradně pro osoby, které jeho profil sledují. Náhodným uživatelům komentáře vložit nepůjdou.
mirek54*
hodnocení

Jenže já mluvím o tom nahoře v rohu, že na jednom učtu mohu například ve skupině odpovídat na konkrétní zprávu a na jednom ne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]