Tak to je proto, že druhá osoba nemá spárované účty, zde konkrétně Messenger a ig. Teoreticky může je mít spárované, ale může mít zakázané odpovědi pres Messenger. Vše se dá nastavit. Ale nejklasičtější varianta je,ze k tomuto dochází, když uživatel buď nemá Messenger a nebo nemá synchronizované profily.
mirek54*
Právě že to funguje kde to není propojené z Facebookem a je to samostatný ig a tam kde to je propojené tak to nefunguje
Tak nevím, kde je chyba. Mě to fachá přesně tak, jak má. Omlouvám se, že jsem nepomohla. Edit : teď jsem koukala, mám to stejně jako Vy a to nemám synchronizaci zapnutou
Zpravidla tomu tak je proto, že majitel účtu omezil vkládání odpovědí výhradně pro osoby, které jeho profil sledují. Náhodným uživatelům komentáře vložit nepůjdou.
mirek54*
Jenže já mluvím o tom nahoře v rohu, že na jednom učtu mohu například ve skupině odpovídat na konkrétní zprávu a na jednom ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.