Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navod na zprovozneni

Od: heja* odpovědí: 2 změna:

Jsem trochu dříve narozený a dost dobře nebo pomaleji chápu digi-vývoj.Nyní např. - mám inkoustovou tiskárnu CANON PIXMA 365o series,kterou, přes několik pokusů, za pomoci přiloženého plakátu-návodu- nedovedu zprovoznit - no nedokážu ! A tolik potřebuji vytisknout pro mě důležité texty a nejde to.

Dokáže někdo vysvětlit zprovoznění té tiskárny krok za krokem - předem děkuji .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

3x

Chceš tisknout jen z mobilního telefonu přes wifi síť nebo máš počítač/notebook a z něj chceš tisknout? U počítače/notebooku je nejlepší řešení propojit tiskárnu většinou přidaným kablíkem USB v balení s tiskárnou, nainstaluje se potom na počítač s Windowsy sama(přesněji potřebné programy pro tiskárnu zařídí počítač, musíš být ale připojen k internetu). Druhá možnost je tisk dokumentů/fotek z mobilního telefonu přes síť wifi. K wifi síti se tiskárny připojujÍ tlačítkem WPS na tiskárně.

111®
hodnocení

0x
canon.cz/...
Tsdy je navod. Je k tomu CD pro instalaci? Pokud ne tak stshnout ovlaface ze stránek Canon. Nebo zadat do vyhledávače : driwer for pixma 3560

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]