Nejste přihlášen/a.
Jsem trochu dříve narozený a dost dobře nebo pomaleji chápu digi-vývoj.Nyní např. - mám inkoustovou tiskárnu CANON PIXMA 365o series,kterou, přes několik pokusů, za pomoci přiloženého plakátu-návodu- nedovedu zprovoznit - no nedokážu ! A tolik potřebuji vytisknout pro mě důležité texty a nejde to.
Dokáže někdo vysvětlit zprovoznění té tiskárny krok za krokem - předem děkuji .
Chceš tisknout jen z mobilního telefonu přes wifi síť nebo máš počítač/notebook a z něj chceš tisknout? U počítače/notebooku je nejlepší řešení propojit tiskárnu většinou přidaným kablíkem USB v balení s tiskárnou, nainstaluje se potom na počítač s Windowsy sama(přesněji potřebné programy pro tiskárnu zařídí počítač, musíš být ale připojen k internetu). Druhá možnost je tisk dokumentů/fotek z mobilního telefonu přes síť wifi. K wifi síti se tiskárny připojujÍ tlačítkem WPS na tiskárně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.