Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook zpravy

Od: jirinka odpovědí: 5 změna:
Dobry den, jsem starsi a zacinam s fb, prihlasila jsem se do jedne skupiny a jedna pani mi poslala zpravu, kde to najdu a jak ji odpovim. Omlouvam se za stupidni dotaz.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

suawi
hodnocení

1x

Zprávy najdete vpravo nahoře v takové kulaté ikonce (vypadá to jak bublinka, co se používá v komixech) s bleskem. Kliknete na ní a tam byste měla mít v náhledu zprávy co vám přišly, kliknete na konkrétní zprávu a odpovíte. Odpovídá se tak, že (po kliknutí na tu ikonku bublinky) kliknete na tu konkrétní zprávu, otevře se vám chatovací okno a dole je bílý řádek, kde problikává kurzor (jako když jste psala dotaz sem), do něj napíšete odpověď a enterem odešlete.

jirinka
hodnocení

Diky moc, ale musim mit Messengera?
suawi

Nemusíte. Ten postup jsem úmyslně napsala pro přístup z počítače. Když se přihlásíte do svého účtu, tak ikonka chatu je vedle ikonky, co slouží pro odhlašování.

Souhlas. Pokud otevíráte na počítači, tento postup bude fungovat a je správný. Pokud ovšem otevřete v mobilu, mám pocit že se zobrazí upozornění "zobrazit zprávy v Messengeru " a budete muset stáhnout aplikaci. Možná že už to změnili, ale ještě před nedávným časem to v mobilu nefungovalo bez app. Ale často tak vše mění a různě přenastavují.

hodnocení

0x
Mam podobny dotaz. Vim, ze "facebook.stranky" mohou mit "Přispevky od návštěvníků". Jenže facebook změnil vzhled a nevim jak ho napsat ten vzkaz. Jak ho ale napíšu , kde ho najdu. Bavim se o webove verzi www.facebook.(nově bílé pozadí) a eventualně mbasic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]