Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VDSL Zyxel VMG1312-B30B VDSL modem - firmware?

Od: koumeles odpovědí: 2 změna:

1/ Zyxel VMG1312-B30B VDSL modem - firmware? Ma smysl aktualizovat firmware?

Má to mít Nkovou wifinu (300 Mbit) a nejak se nemohu pres 50 mbit dostat. Anebo je možná limit v přenosu, nevím, včera to myslím běhalo přes 60... máte někdo od O2 vyšší rychlostí než 50 na metalice?

Provider nahodil synchronizační rychlost na 123 000 kbit (120 / 25 Mbit), muj druhy modem neudrzi spojeni, nasadil jsem tento a tento mi synchronizuje v pohodě, ale zase má asi slabší wifinu, nebo pomaly cpu nevim... Sice bych mohl zkusit přes O2 - Cetin snížit ten sync profil, ale zase upload 25 Mbit není k zahození... navíc ta linka stojí 299 a ještě je na to sleva 300 (airbank). Takže to je skoro škoda zrušit.

Mate nekdo tento modem?

2/ jaký byste doporučili levný nízkoodběrový vdsl modem?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
No akorat nevime jestli je to u pc, tabletu, nb nebi telefonu.

hodnocení

0x

Před měsícem jsem ho vyhodil. Wifi uměl jen v Nku, takže při připojení více uživatelů se výrazně spomalil (princip N ka je to, že komunikuje s jedním a pak čeká a komunikuje s druhým na wifi. neumí současně obsloužit všechny uživatele).

Hledej s wifi minimálně v AC a to jsou snad všechny současné.

Asus má krásné uživatelské prostředí i pro neajťáka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]