Nejste přihlášen/a.
Už je toho moc, těch možností poslechu na jednotlivých aparátech. Suma sumárum, s dobrou zvukovkou je PC univerzální poskytovatel širokých možností hudby. Pokud tedy nesměřujeme k audiofilní dokonalosti. Skoro mám v úmyslu zakoupit repasovaný notebook a udělat z něj zdroj audia. Nějaké zásadní nedostatky?
Slečna /resp. pani/ Andrea, dali Ste takú všeobecnú nekonkrétnu otázku...
Samozrejme s ntb možete počuvať hudbu, a to na sluchátka, vlastný repráčik,
alebo cez USB, alebo jack 3.5mm + zoslňovač a veľkými reproduktormi
ozvučiť aj celú halu...
Viac vám na formuláciu Vašej otázky neviem poradiť...
Já normálně poslouchám hudbu na PC/NB, ale v autě používám vestavěný přehravač a do MHD a čekáren používám přenosnější mp3 bazmek.
Jako nedostatky jde vidět přenosnost (NB není úplně nejpohodlnější), pohotovost (když to chci jen na chvilku, nebo vím, že budu končit v chvatu až se ozve "další") a výdrž baterek (ale on se člověk stejně k nějaké zásuvce většinou dostane včas).
Na druhou stranu proti mp3 má lepší ovládání a dá se s ním dělat i něco dalšího.
Doma používám na přehrávání PC, protože je výkonnější než NB a tak doma pracuju na něm. Písničky mezi PC/NB/autem/mp3 synchronizuju, takže poslouchám v podstatě to samé. (PC a NB jsou pro mě v podstatě totéž.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.