Pokud připojím telefon v režimu "Přenos dat", tak rychlost čtení dat je tragická 2-5 MB/s, je to přes USB 2.0. Jak je takováto tragická ryhlost možná vůbec? Vždyť telefon nemá problém přečít s obou úložišť 100Mbps (12 MB/s) video v reálném čase, tak nevím kde vznikl problém. (Tím jsem eliminoval potenciální dotazy po pomalá sd kartě). Nebo dokáže přes Wifi stahovat dobojího rychlostí 9 MB/s. (telefon se jeví jako přenosné zařízení s 2 jednotkami interní a Sd karta) Jde o XIaomi Redmi Note 7
To bude asi protokolem MTP, ten je dost pomalý a sklízí za to (a nejen to) celkem nenávist, třeba příklad. Může se za to poděkovat mimo jiné microsoftu který má zálibu aktivně dělat ze světa horší místo.
Řešení? Vyzkoušet jestli to půjde přes ADB pull/push rychleji (šance hodně vysoká). Dále bezdrátově přes scp nebo použít jednu z mnoha aplikací na android FTP server. Popřípadě existoval přímo ADB file explorer ale tento vypadá že není ten na který sem narazil před lety. Nicméně já jsem to vždycky tahal přímo přes adb z terminálu, jdou tahat i celé adresáře takže je to celkem pohodlné.
Diky za precizní rady... Adb znám a na jednom pc mám doplněk to totalcmd nějaký víceúčelový plugin (zpřístupnění celé adresá4ové strukturky je jen Jedna z.mnoha funkcí:screenshot,logcat,clipboard) (Wfx)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.