Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vylila jsem na myš kafé,co se s tím dá dělat?

Od: svana odpovědí: 9 změna:

Prosím-prosím,vylila jsem kafé bohužel i na myš a nefunguje,co má čekat:

A/rozdělat ten vrchní díl B/vysušit fénem C/ koupit novou :( snad ne

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Vzhledem k tomu že nevíte jak se ta myš rozebírá (a těch způsobů bývá víc), tak ji vaší rozborkou spíše dorazíte. Takže prostě tu myš utřete a nechte vyschnout. Pokud bude dál fungovat tak ji používejte. Když začne blbout tak kupte novou. Vždyť se myši prodávají od 150Kč nahoru. Pokud tedy nemáte nějakou extra drahou, tak se to ani nevyplatí opravovat, nebo nějak odborněji čistit. Prostě si s tím neděljte nějak velkou hlavu.

hodnocení

4x
Prvně hlavně odpojit z usb. Pak ideálně rozebrat a tišťáček vyčistit třeba lihem a kartáčkem na zuby.
doplněno 28.06.23 20:09: Někdy to jde snadno, ale některé myši jsou pro laika trošku hůř rozebratelné a smontovatelné.
svana
hodnocení

Asi jo,ale ...?

svana
hodnocení

Tam je šroubek,tuším,mám to, rozšroubovat,pardon otázka,ale já to dobře nevidím,je to zalité kafem

riva
hodnocení

4x

Hned odpojit od elektřiny (vyndat kabel, popřípadě u bezdrátové baterii). Pokud to vypadá, že se něco dostalo dovnitř, tak bych myš rozebral, vyčistil a vysušil. U některých ale rozebrání není triviální. Mezitím šáhnu do šuplíku pro náhradní.

svana
hodnocení

Ono je to najité tam,kde je to posunovací kolečko a má to dvě části,mužu to vyšprtnout ,jako rozdělat?

svana
hodnocení

Hurá,šlo to rozpůlit

hodnocení

4x
Jestliže to kafe bylo s cukrem sušení bych moc neriskoval. Můžete ostrikat IPA sprejem. Případně propláchnout vodou. A nechat uschnout/vyfoukat. Ale moc velkou naději tomu nedávám. I skládání zpět té myši je většinou oříšek vše záleží na typu myši
svana
hodnocení

Vyčištěno od kafé bez cukru, demineralizovanou vodou,vysušeno,sešroubováno ALE ,není to vycentrované a netrefí se do indikovaného místa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]