Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení identity

Od: biosil odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, Google mne opakovaně upozorňuje, že do 14 dnů /nyní již 5dní/ mne odhlásí a tak přijdu o vše co v počítači mám uloženo /foto, videa,kontakty a pod./ Musím prý doložit /ofocením OP, nebo platební karty/ kolik je mi let. Také mi v jednom upozornění oznámili, že reagují na mou žádost o zrušení účtu u Googlu ... máte s tím někdo zkušenost?

Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

14x
To není skutečný Google, to je někdo, kdo se chce dostat k vašim osobním údajům. Proskenujte PC na viry a malware... Nějakou škodnou tam mít budete... Zkuste Esset eset.com/...

hodnocení

1x

Jednak máš čas na zálohování, ale podstatnější je, že Google nemůže nijak v tvém PC upravovat, mazat apod. tvé soubory.

Vlož sem screen toho upozornění. Nebo tě snad upozorňují přes mail? Já to vidím na nějaký podfuk!

hodnocení

1x
Podívej se do hlavičky, odkud ta zpráva přišla. Na 90% podvod.Po mě chtěl google kartu taky, ale ta se zadávala přímo k účtu a ne nějakému Hejhulovi na mail. Pro klid duše změň heslo a zkontroluj záložní metodu pro přihlášení(jiný mail, tel. číslo apod).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]