Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hacknutý účet FCB

Od: mirka* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,někdo mi hacknul účet na FCB, účet už naštěstí dva roky nepoužívám. Zjistila jsem to tak, že mi do kontaktního emailu na Seznamu přišla informace o tom, že do FCB účtu se někdo připojil z jiného typu zařízení a lokality než jsem se obvykle připojovala já. Dotyčný se zřejmě dostal i do kontaktního mailu na Seznamu. Do napadeného FCB účtu se nedostanu,musela bych po vygenerování nového hesla zaslat FCB doklad s fotkou, tak to požadují, a to se mi posílat nechce. Zrušila jsem kontaktní mail na Seznamu. Když neznámý hacker teď zadá do FCB přihlášení mého účtu už neexistující email Seznamu, dostane se do FCB účtu? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

yash
hodnocení

0x

Ano, prihlasi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]