Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kali linux

Od: jakubd odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěl bych být etický hacker a chci se zeptat zda má cenu si nainstalovat Linux na Mac?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, když se musíte takto ptát, tak asi nejste hacker dlouho, že? Pokud to umíte, tak instalujte. Zdravím!

mmmk
hodnocení

0x

Já mám Windows a kali linux jsem kdysy vyzkoušel, přes dual-boot, jenom mě naštvalo, že Window furt přepisuje bootloader, dalo mi to chvilu vyřešit. Vyzkoušel jsem na kali WEP craking wifi hesla apod., asi to bylo jenom na vyzkoušení, už se to stejně WEP nepoužívá. Jestli chceš v tomto oboru pracovat, tak tě se dozvíš teho hodně. Já umím udělat jenom viry v c# typu od množení oken po odposouchávání kláves atd. - tak jsem se dost dověděl z hlediska bezpečnosti. Šel jsem, ale do jiného oboru, který s počítačemi moc nesouvisí.

k2
hodnocení

0x

A k cemu to je (ma byt) vlastne dobre? Ziju v domeni, ze jablecne produkty si clovek kupuje nejen kvuli HW, ale i SW.

Ovšem o jablíčku jaksi nebyla řeč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]