Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač pro faxmodem

Od: ivf odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, včera jsem upgradoval z Windows 7 na Windows 11, ale po upgradu mi přestal fungovat faxmodem usrobotics (model je USR 5670), protože mu chybí ovladač. Ale já nikde nemůžu ten ovladač pro Windows 11 najít a ten z Windows 7 samozřejmě na Windows 11 nefunguje. Nevíte někdo, kde bych k němu ten ovladač mohl najít?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vibe2*
hodnocení

2x

US Robotics USR5670 Drivers Download

Operating Systems: Windows XP, Vista, 7, 8, 10, 11

solvusoft.com/...

ivf
hodnocení

To je jen nějaký aktualizátor ovladačů, který stejně ovladač pro můj faxmodem nenajde.

hodnocení

0x

Jednoducho to zariadenie trvalo zakazte v spravcovi zariadeni a vybavene.

vibe2*

On to nechce zakázat, ale chce aby faxmodem fungoval - i když je to v roce 2023 poněkud podivné ...

Kam se připojujete?

hodnocení

0x

Ten ovladač patrně nenajdete, protože výrobce modemu ho zcela jistě pro W11 nevydal a ovladač nějaké třetí strany bych po mých zkušenostech neriskoval. Nejlépe byste mohl zkusit virtuální W7 v těch W11 a pak ten faxmodem provozovat v těch virtuálních W7 s ovladačem pro W7.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]