Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám na noutbuku RJ45

Od: michal® odpovědí: 7 změna:

Modem má výstup pro internet RJ 45, noutbuk je 2 roky starý , takový konektor nemá.

Lenovo IdeaPad 5 /...

Jak mám drátově propojit modem s noutbukem?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Třeba přes redukci.

doplněno 21.06.23 14:53:

Nevím, odkud jsi, ale jedna taková (jen USB 2.0) se mi tady v Chebu válí nevyužitá na stole.

omaga

jakože k odběru za odvoz zdarma? :)

Máš zájem? Za 50,-Kč a odvoz je tvoje.

omaga

No Já ne když pisu ze od desetikorun to jde přes WiFi

bazos.cz/...

ten Tplink 300 Mbit uplne staci

omaga
hodnocení

0x

A ty nemáš nějaký mobil, tablet? Pak bych si sehnal nějaký wifi, na bazoši za 100 až 250 Kč, A konvertoval LAN na WLAN :)

Ps: co to je za modem bez wifi, nějaká kabelovka, UPC?

hodnocení

0x

Používají se dokovací stanice. Příklad (běžné jen si dohledat vhodnou): Asus nebo Dokovací stanice /...

Ale je tvá chyba, že jsi si neuhlídal při nákupu RJ-45, tak jako lidé se diví, že například nemají jack na sluchátka a podobně.

hodnocení

0x

A proč to nepřipojíš přes WiFi? Modem ji nemá, když to mají patnáct let starý krámy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]