Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam šílená barva

Od: juraja® odpovědí: 7 změna:

Zdravím.

Právě se mi změnila na seznamu barva písmen, na tuto šílenou červenou, jde to někde změnit.

Seznam šílená barva

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vpravo nahoře klikněte na Váš profil, vyberte nastavení, změnit vzhled a zatrhněte první motiv, máte zatržený asi třetí...

doplněno 20.06.23 18:31:

Jo takhle, tak to už bylo pod mou rozlišovací achopnost. Oranžová/ šílená červená...:)

hodnocení

To ano, černý motiv mám schválně, ale barvu písma jsem měl oranžovou. Prostě to přeskočilo na tu červenou
hodnocení

Když se podíváte na zdejší fórum,tak takovou.
Prostě ta červená mně tahá oči

hodnocení

0x
Na hdr monitoru to tahá oči ještě více. To zas nějaká lopata u stolu musela plnit kvóty tak vymyslela něco o co nikdo nestál.
Bohuzel jiná varianta na tmavé pozadí není a změnit to nejde (pravděpodobně)

rrave
hodnocení

0x

Taky by mě zajímalo, jestli to jde nějak upravit (vrátit písmo zpět na oranžovou)...tmavé téma je tam jen jedno, ale to se změnou na červené písmo stalo nepoužitelné, další "tmavší" je modré téma, ale to taky není ono a všechno ostatní je světlé.

Nechápu proč někco upravuje to co funguje...

pavol
hodnocení

0x

Zdravím, stalo se mi to samé a nevím si s tím rady. Už jste na něco přišel? Děkují za odpověď.

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]