Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám tenhle monitor od Samsungu, někde jsem ho vyhrabal a tak jsem si řekl, že by neuškodil, jako sekundární monitor, problém je v tom, že jede jen na 30 Hz. V nastavení jde nastavit max 30 Hz a ne 60 a celkem mě to sere. Nevíte čím to může být, právě jsem to připojil s Hdmi co jsem měl od hlavního monitoru co jsem vyměnil za display port co jsem našel a nevím jestli to má cenu používat. Jedině co mě napadá zakoupit nové hdmi a zkusit to znovu.
Nezdá se mi, že by ten monitor jel pouze na 30Hz, to by docela blikal. Nesetkal jsem se s monitorem, který by měl zobrazovací frekvenci menší než 50Hz. Většinou je frekvence minimálně 60Hz, já mám nastavený monitory běžně na 75Hz nebo 85Hz.
Můžete zkusit snížit rozlišení, jestli bude možné nastavit větší frekvenci. Předpokládám, že to nastavujete v počítači.
Asi mám divný oči, ale já vidím slabé poblikávání obrazu při změně obsahu, pokud je nastavena malá frekvence. Někdo to vidí, někdo ne.
Každopádně se mi ta frekvence 30Hz nezdá, nikdy před tím jsem se nesetkal s tak malou hodnotou.
Bylo by dobré, kdyby tazatel uvedl, kde se ten údaj zobrazuje, jestli v nastavení monitoru nebo v nastavení v počítači (nastavení grafické karty).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.