Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přišlo mi do mailu video hlavou dolů

Od: liska5 odpovědí: 10 změna:

Jak ho obrátit? Psala jsem odesilateli toho videa a poslal mi ještě 2x totéž, v domění, že pokaždé už to napravil.

Jedná se o dojezd cyklistic. závodu, a to prostě nedám ve stoji o rukou.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aladar
hodnocení

3x

Píšou u prohlížeče videa "VLC media player", že umí i otáčet video. Já to s ním nikdy zatím nezkoušel, ale jako prohlížeč je dobrý. Tak by mohl provést spolehlivě i to otočení.

hodnocení

3x

Nejjednodušší to je pokud používáte přehrávač VLC.

Kliknete v horní nabídce na "Nástroje", dále "Efekty a filtry". V zobrazené nabídce přepnete na druhou záložku "Efekty videa" a zvolíte záložku "Geometrie". Zde můžete zakliknout "Převést" a v rolovací liště zvolit "Otočit o 180 stupňů".

Případně o kousek níž zakliknout "Otočit" a na kolečku zvolit správný úhel. Ten první způsob je jednodušší.

hodnocení

3x

Ve VLC to jde otočit o libovolný počet stupňů v nástrojích videa a následně převést jako video.

Přišlo mi do mailu video hlavou dolů

111®
hodnocení

2x
Otocit si obraz na monitoru pomoci Alt a sipek. Nevim jestli levý nebo pravy Alt.

uzivatel
hodnocení

0x

Tak si ten mobil nebo tablet otoč vzhůru nohama.

nehledě k tomu že když na telefonu si to uložím do kamera rollu, tak otočit jsi to video je otázka 3 kliknutí (na iOS).

liska5
hodnocení

To je velký display počítače 40x60. Malé bych otočila v ruce.

Jinak všem děkuji za rady.

Snadno to jde programem Flip and Rotate. A můžeš to pak uložit trvale ve správné pozici.

liska5
hodnocení

Zajímavé je, že každý, co jsem mu to video poslala, ho měl v pořádku.

Tak na vině je můj retropočítač. Už mi na to srovnání příjde kámoš.

opravar
hodnocení

0x

nejjednodušeji: Ctrl + Alt + ↓

liska5
21.06.23 11:07
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]