Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu...
Už cca 4 měsíce mi večer špatně funguje internet, kolem 20h to skočí na rychlost 0-5mbit a je to skoro nepoužitelné. Hraju také hry a pingy mám kolem 100 a ccea 25-50% lost packety. Taže fakt na nic. Videa se mi nenačítají atd.
Providerovi jsem volal už několikrát, vždy řekli, že s tím něco udělají a nic se nedějě, 2x jsem na jejich radu kupoval nový router.
Problém je v tom, že provider má na našem paneláku antény a my máme všichni díky tomu internet zadarmo, takže předpokládám, že na nás ser... Tvrdí, že tu jsou špatné rozvody internetu a že s tím nic neudělají. Ale ...
Pokud mi internet přes den běží 90mbit a večer 0-5mbit, tak přeci neni problém v rozvodech ale v tom, že puštěj málo štavy a vypadá to, že mě klesne rychlost na úkor někoho jiného, takhle si to tedy představuji já.
Co myslíte? aktuální pingy na seznam mám 70-80, na svoji DNS mám 1ms, takže u mě problém není
od jaké firmy máte připojení a na jaké technologii to připojení běží tipují wifi vetšinou se to děla tak ,že poskytovatele si nakopi určitou konektivitu pro svojí siť ia na jeden přistupoví bod připojí více lidi a pokud někdo stahuje atd bere konektivitu dalším
Netuším, co tam mají na střeše. Možná optika, možná bezdrát. Provider je ecomp.eu/...
Router mám napojený do datové zásuvky a k pc jde kabel. Wifi používám jen na mobilu a TV a tam ta rychlost klesne ve stejný čas jako na PC.
tohle vypadá na wifi optiku tam mají jediný tarif
na google recenzich má někdo stejný problém kontakotoval bych poskytovatele
takže je problém prostě u nich, teď mi internet zase běží rychle, mě fakt příjde, že mi to žere nějaký další uživatel,.. Je možné, že má někdo větší prirotu než já a mě to zpomalí a já jemu ne, když už mám těch 0-5mbit.
Povídačky, že jsou špatné kabely internetové ve zdi, je blábol...?
Mám se stěhovat do nového domu cca za 2 měsíce, takže by asi někdo mohl říct, je to zbytečné to řešit. Ale už jen z morálního hlediska, mě sere, že mi několik měsícou lžou a o to víc to chci řešit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.