Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám celkem zásadní problém a chtěl jsem poprosit o případnou radu. Mám NAS Synology DS 2018, kde mám 2 disky, ale nenastavil jsem je pro zrcadlení, ale druhý používám jako záložní, na který jednou za týden dělám zálohu disku č.1. Zatím je jsou na NAS minimální změny rámci dne resp týdne. Sice už mám NAS asi 3 roky, ale stále jsem se ještě NAS finálně "nedonastavil" (jsem v tom amatér a hlavně trochu nestíhám). Z PC jsem pak kromě jiného na NAS nahrál foto. Jelikož je to již několik měsíců, tak si nepamatuji jak jsem přesně dělal ale mám podezření, že jsem kopíroval do jiného adresáře a po čase jsem původní smazal. Na PC jsem pak smazal a navíc mi bohužel asi odešel disk, resp. je asi poškozen (občas se připojít). Lze se nějak zkusit obnovit předchozí verze 1disku NASky? ...Požadovaný adresář na DISKU 1 vidím včetně podadresářů (složky fotek dle datumu focení), ale bohužel cca polovina z nich je prázdná. Nešlo by nějak zkusit najít "starší" verzi tohoto adresáře, kde by případně mohly být adresáře ještě plné? (pokud tedy byly).
Díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.