Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taky hledáte převíjecí lištu?

Od: pansvacinka® odpovědí: 8 změna:

Tenhle problém už přetrvává roky a je všude. Tahle lišta je z opery (vpravo po najetí myší), ale podobně je na tom office, malování i poznámkový blok.

Proč to udělali takhle (téměř) neviditelné?

Taky hledáte převíjecí lištu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, proč si v Ovládacích panelech (či jak se to tam nyní jmenuje) nenastavíte jiné barevné téma Windows, resp. nevytvorite si vlastní, které Vám bude vyhovovat? Zdravím!
doplněno 18.06.23 15:28: Aha, to je škoda. Já jsem si s tím hrál v OS Win-XP. Tam šlo upravit přednastavené téma (tuším panel Vzhled) - mimo jiné i velikost a barva posuvniku aktivního okna i neaktivního okna. A potom to šlo uložit i jako vlastní téma.
hodnocení

protože to nemá vliv, jen se změní barva titulkového pruhu (barva proužku nahoře v okně) a na programy třetích stran už vůbec ne.

zaseja
hodnocení

1x

Protože než tam tou myší najedu, tak už tam dávno jsem otočením kolečka na myši.

kkk
hodnocení

0x

Protože každej má myš s kolečkem a zabírá to místo

hodnocení

kkk: je vidět, že vy na počítači nic pořádného neděláte. Já potřebuju "lítat" ze stránky na stránku, přesně a rychle při editaci ve Wordu třeba *stop*

svačinko - Každému to stačí, jen vám ne. Tak si nastavte širší posuvník, když se neumíte trefit.

hodnocení

0x
Pro mé potřeby je kolečko hlodavce naprosto dostačující.
Nepamatuju, kdy naposledy jsem tohle potřeboval.

vibe2*
hodnocení

0x

Proč to udělali takhle (téměř) neviditelné? Protože to je moderní - tmavě šedý prvek (tady posuvník, jinde text) na světle šedém podkladě. Zejména u bytových architektů: černá, šedá a betonová stěrka v interéru ...

Použijte klávesy Home (nahoru na začátek stránky), End (dolů na konec stránky), PageUp, Page Down ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]