Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc, po zapnutí PC tedy notebooku se mi otevře okno a text:
OV3Monitor.exe- Chyba aplikace
Aplikaci (0xc0150002) se nepodařilo správně spustit - viz příloha
Žádné hry nehraji. Jak mám toto odstranit? Objevuje se to i po odkřížkování během zapnutého notebooku a mojí práce. Děkuji
Dovolím si diletantskou, ale stoprocentně účinnou metodu. Opravování podobných chyb jsem vzdal ještě za existence Win 98. Zjistil jsem, že to je téměř vždy ztráta času a nervů. Jednoduše vrátím systém před datum poruchy pomocí bodu obnovení. Když to nepomůže, vyměním pracovní disk za záložní, na kterém udržuju aktuální kopii. Můžu doporučit.
První co vždy zkusit je RESTART (RESET) počítače/noťasu. pokud se objeví hláška znovu, spustit aktualizace a po aktualizacích RESTARTovat počítač. Pokud ani poté hláška za "provozu" počítače nezmizí, tak odinstalovat program který to způsobuje a opět RESTARTOVAT počítač. Pokud program který hlášku "vyhazuje" potřebuješ, tak ho nainstaluj znovu. Zároveň je potřeba se podívat, pro které verze a pro jaký Operač. Systém je program určen-kvůli kompatibilitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.