Nejste přihlášen/a.
potřebuji poradit -koupil jsem hodinky přes internet , WATCH SMART SWEATPROOF SPORTS GEAR , ale návod je tam jen v angličtině. jenom potřebuji vědět , jak mám nastavit to základní .čas.
Děkuji za radu .
Aplikace Fitpro
Stáhnete zde
http://play.google.com/store/apps/details?id=cn.xiaofengkj.fitpro&hl=cs&gl=US
jinak návod
Jo, naběhl jsem si , posílat to zpátky nebudu , dal jsem 300 i s poštovným , aplikace přes telefon by mě stála 99Kč. týdně. Tak to je pěkná blbost , 40stovky platit za měsíc , jen pro to že mám na ruce hodinky . Je mi 70let a jsem asi naivní a hloupý .
No právě a na to nemám při důchodu 15 tisíc. Myslel jsem , že si udělám radost za pár korun , ale ta doba už je pryč. Když chceš kvalitu zaplať. Přesto si myslím , že se to dá nějak obejít to nastavení , všechno se dá oblbnout, proto jsem také psal do poradny , když už jsem si naběhl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.