Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení času na hodinkách watch smart

Od: karolok odpovědí: 8 změna:

potřebuji poradit -koupil jsem hodinky přes internet , WATCH SMART SWEATPROOF SPORTS GEAR , ale návod je tam jen v angličtině. jenom potřebuji vědět , jak mám nastavit to základní .čas.

Děkuji za radu .

Nastavení času na hodinkách watch smart

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Zpravidla se na chytrých hodinkách čas nenastavuje - synchronizuje se s časem v telefonu nebo přímo z internetu.
Je potřeba je spárovat s telefonem a správnou aplikací.

karolok
hodnocení

SPÁROVAL JSEM PŘES BLUE TOTH, ALE APLIKACI NEVÍM CO SI MÁM STÁHNOUT? bYLO TO SICE LEVNÉ , ALE ASI TO NENÍ PROMĚ 70LETÝ DŮCHODCE. ASI BLBÝ.

sasa*

Jojo, jsou chytřejší než ty. Musíš se stím smířit. Já už taky...

karolok
hodnocení

Jo, naběhl jsem si , posílat to zpátky nebudu , dal jsem 300 i s poštovným , aplikace přes telefon by mě stála 99Kč. týdně. Tak to je pěkná blbost , 40stovky platit za měsíc , jen pro to že mám na ruce hodinky . Je mi 70let a jsem asi naivní a hloupý .

Pokud chcete chytré hodinky, kupte nějakou prověřenou známou značku. Bude to fungovat, nebudete platit žádné další poplatky a s největší pravděpodobností bude aplikace i hodinky v češtině.
Akorát pořizovací cena nebude 300, ale za lepší hodinky spíš 3000+.

karolok
hodnocení

No právě a na to nemám při důchodu 15 tisíc. Myslel jsem , že si udělám radost za pár korun , ale ta doba už je pryč. Když chceš kvalitu zaplať. Přesto si myslím , že se to dá nějak obejít to nastavení , všechno se dá oblbnout, proto jsem také psal do poradny , když už jsem si naběhl.

k2

Myslel jsem , že si udělám radost za pár korun , ale ta doba už je pryč.

Kdy prosim presne ta doba byla?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]