Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamerovy system

Od: plesounmilan® odpovědí: 3 změna:
Po resetu me nepusti do nastaveni,navod uz nemam a na netu nejde sehnat,ani u prodejce. Jede to na linuxu. Nezna nekdo reseni? Diky
Kamerovy system
Kamerovy system #2
Kamerovy system #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já mám něco velmi podobného - viz obrázky. Asi před půl rokem jsem měnil kamerový systém a ta řídící jednotka od té doby leží na půdě v krabici (bez HDD). Bohužel u ní kdysi přestal fungovat displej, takže jsem měl připojený externí monitor a to šlo. Měl jsem v úmyslu to vyhodit, ale pokud Vám to k něčemu bude a budete ochotný investovat do poštovného, tak Vám to rád za 0,-Kč věnuji a možná to pomůže. Pokud máte zájem, pošlete SZ a domluvíme se.

Kamerovy system #4
Kamerovy system #5
Kamerovy system #6

P.S. Ještě jsem našel v uživatelské příručce, že iniciační login je admin a heslo 666,666 - zkuste to

Kamerovy system #7
hodnocení

Tak bohuzel 666666 taky nepomohlo. Zajem bych mel,postovne urcite zaplatim,nebo bych vyzvednul osobne pokud bych mel cestu kolem. Moje tel.cislo 737878690, staci napsat,ja zavolam. Diky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]