Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokované přeposílání článků z webu

Od: babice® odpovědí: 5 změna:

Čas od času zabrousím na určitý web, který sám sebe označuje jako bezpečný (ikonka černého zámku). Na web se dostanu bez potíží, ale nemohu nic přeposlat - Google označí web jako nebezpečný. Podotýkám, že jsem v minulosti přeposlal asi tři články, podle mne nic protimainstreamového a bylo to bez problémů, ale teď Google vytrvale hlásí blank a to, že web není zabezpečený. Takže šmytec. Jak mohu ověřit , že je web zabezpečený? Zatím jsem se dostal jenom na kecy z druhé ruky, nic věrohodného autoři nedodali.

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jak přeposlat? emailem? Je možné že jim akorát vypršel certifikát a provozovatel je neschopný ho vyměnit včas.

webmistr
hodnocení

1x

Tak uveď jaký web... teda pokud to není nic nezákonného ;)

třeba máš nějak restriktivně nakonfigurován svůj prohlížeč.

hodnocení

1x
Jak múže google něco označovat? Máš snad google chrome? Dělá tonjiný browser? Jaký je postup posílání? Formulářem, mailem(smtp,webmail)?

hodnocení

Odpovídám více rádcům - mám Google Chrome, přeposíláním chci využít e-mail, možnosti jsou facebook, i další. Opakuji, že před krátkým časem bylo vše ok, problémy nastaly s přechodem na G.Ch., .

vibe2*

Myslíte přeposlat přes Google mail?

Co přeposíláte - odkaz nebo přímý výpis nebo používáte jejich tlačítko "Sdílet"?

Tlačítku "Sdílet" se vyhněte a zkuste jiný mail - nemusí to přece být Google ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]