Nejste přihlášen/a.
Čas od času zabrousím na určitý web, který sám sebe označuje jako bezpečný (ikonka černého zámku). Na web se dostanu bez potíží, ale nemohu nic přeposlat - Google označí web jako nebezpečný. Podotýkám, že jsem v minulosti přeposlal asi tři články, podle mne nic protimainstreamového a bylo to bez problémů, ale teď Google vytrvale hlásí blank a to, že web není zabezpečený. Takže šmytec. Jak mohu ověřit , že je web zabezpečený? Zatím jsem se dostal jenom na kecy z druhé ruky, nic věrohodného autoři nedodali.
Díky.
Odpovídám více rádcům - mám Google Chrome, přeposíláním chci využít e-mail, možnosti jsou facebook, i další. Opakuji, že před krátkým časem bylo vše ok, problémy nastaly s přechodem na G.Ch., .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.