Nejste přihlášen/a.
Canon MG 5350 multifunkční tiskárna.
Zadal jsem v programu Vyrovnání hlavy, tiskárna začala pracovat, asi rovnat hlavu, ale výsledek je takovýhle jak jsem vyfotil.
Inkousty jsou odděleny, každý kazeta s inkoustem má i svůj vlastní čip -barevné zvlášt, zvlášt velká černá nápln a jedna malá černá nápln
A to je dobré, ale proč nám tajíš .. Nemůžeš jednoduše napsat.. mám tiskárnu (multifunci) tu a tu. Při kopírování mi dělá, nedělá to a to apod. Jak z tvých otázek a jedné fotky máme usozovat co blbne? Zatím to vypadá asi na hlavu...
už jsem doplnil info
Canon MG 5350 multifunkční tiskárna.
Jinak netajím co je to za tiskárnu, píšu tady v rychlosti, měl jsem spoustu věcí na zařizování.
Zkusím vytisknout přímo obrázek, nekopírovat pomocí skeneru, uvidím, napíšu sem jak to dopadlo
zkusit to můžu, ale jak píšu, tiskárna špatně kopíruje i v samostatné režimu bez počítače či připojení v síti. To spíš firmware zkusit, jestli myslíš tohle?.
ale dík za snahu
momentálně zatím nepotřebuju nutně kopírovat,spíš mi to nejde do hlavy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.