Nejste přihlášen/a.
Využíval jsem ke stahování z netflixu program flixgrab. Bohužel ted ho zpoplatnili a nebo je možné stáhnout jen 3 minuty což je k ničemu.
Na internetu jsem koukal po jiném typu programu ale zatím vše je placené
Nemůže mi někdo doporučit jiný bezplatný program
A na co proboha potřebujete stahovat filmy z Netflixu, když je tam máte k disspozici neustále? To se ještě v dnešní době filmy stahují? Já myslel, že v dobách streamovacích služeb je to již zbytečná záležitost...
Jinak kromě Vámi zmíněného Flixgrabu asi nic jiného neexistuje, tedy co se zdarma stahování týče. Leda byste si dal mobil na stojánek a nahrával si filmy napřímo![]()
Asi ty filmy chce házet na varez servery a mít z toho prachy ![]()
no, asi autoři softwaru taky potřebuji platit složenky
stejně Jako autoři filmů ![]()
Za mě taky stahuju. Proč? Nedávno byla nevím jestli netflix nebo jiná, ale že stahují plno filmů, protože jim na ně skončila licence. Ano nebyli to žádné nové trháky z těch pro mě známějších to byl Pulp Fiction
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.