Nejste přihlášen/a.
Využíval jsem ke stahování z netflixu program flixgrab. Bohužel ted ho zpoplatnili a nebo je možné stáhnout jen 3 minuty což je k ničemu.
Na internetu jsem koukal po jiném typu programu ale zatím vše je placené
Nemůže mi někdo doporučit jiný bezplatný program
A na co proboha potřebujete stahovat filmy z Netflixu, když je tam máte k disspozici neustále? To se ještě v dnešní době filmy stahují? Já myslel, že v dobách streamovacích služeb je to již zbytečná záležitost...
Jinak kromě Vámi zmíněného Flixgrabu asi nic jiného neexistuje, tedy co se zdarma stahování týče. Leda byste si dal mobil na stojánek a nahrával si filmy napřímo
Asi ty filmy chce házet na varez servery a mít z toho prachy
no, asi autoři softwaru taky potřebuji platit složenky stejně Jako autoři filmů
Za mě taky stahuju. Proč? Nedávno byla nevím jestli netflix nebo jiná, ale že stahují plno filmů, protože jim na ně skončila licence. Ano nebyli to žádné nové trháky z těch pro mě známějších to byl Pulp Fiction
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.