Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na stahování z netflixu

Od: honzi0020® odpovědí: 6 změna:

Využíval jsem ke stahování z netflixu program flixgrab. Bohužel ted ho zpoplatnili a nebo je možné stáhnout jen 3 minuty což je k ničemu.

Na internetu jsem koukal po jiném typu programu ale zatím vše je placené

Nemůže mi někdo doporučit jiný bezplatný program

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A na co proboha potřebujete stahovat filmy z Netflixu, když je tam máte k disspozici neustále? To se ještě v dnešní době filmy stahují? Já myslel, že v dobách streamovacích služeb je to již zbytečná záležitost...

Jinak kromě Vámi zmíněného Flixgrabu asi nic jiného neexistuje, tedy co se zdarma stahování týče. Leda byste si dal mobil na stojánek a nahrával si filmy napřímo*smich*

zetor

Asi ty filmy chce házet na varez servery a mít z toho prachy :)

no, asi autoři softwaru taky potřebuji platit složenky :) stejně Jako autoři filmů :)

safra

Za mě taky stahuju. Proč? Nedávno byla nevím jestli netflix nebo jiná, ale že stahují plno filmů, protože jim na ně skončila licence. Ano nebyli to žádné nové trháky z těch pro mě známějších to byl Pulp Fiction

kellne
Hdtoday.cc tady je vše. K čemu stahovat.

Kellne: To neznám, jsou tam česky dabované filmy?

anon65534

>K čemu stahovat
Ze stejného důvodu jako proč stahovat cokoliv jiného co se mi líbí, teď to tam je ale zítra to tam být nemusí

Ne nadarmo se říká: "Co jednou zmizí z internetu, je pryč navždy"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]