Nejste přihlášen/a.
XP občas používam na jednom PC.
Mnohí ho zaznávajú, je vynikajúci nielen na tu starú dobu,
ale svižne chodí aj teraz, len nie s tými najnovšími "sračkami"
Používam Firefox 35, nie je problém, a to je v tom PC menej RAM,
ako vo Vašom...
Možno ho máte zavírený, tiež treba občas "vygumovať" HDD", a urobiť
"čistú inštaláciu XP".
Na XP už na internet dávno nelezu. Poté co přestal fungovat i jídelníček a pracovní mejl, tak jsem prostě odpojil internetovej kabel a mám pokoj. Ještě budu muset vyjednat s ajťákem, jak se zbavit výstrah, že nemám aktualizovaný antivir.
Pokud na tom počítači chci na internet, strčim do něj bootovací flešku linuxu do USB a je vystaráno. Teda už taky ne, protože poslední linux, co tam běhá bez problémů má taky víc jak 5 let, ty nové naběhnou jen v nějakém compatibility módu pokud vůbec (myslím, že je to ten počítač, co nezvládá 64 bitů (core2duo), proto ty problémy, které začínají hledáním 32 bitové distribuce linuxu). (Ale ani s naběhnutím prohlížeče to 5 minut určitě nebude.) Každopádně internet to zvládá.
Dokud ale ještě jsem to na internet používal, tak jsem používal midori, to je ale už léta neudržovaný projekt (ale svého času býval dobrý). Někdo doporučoval palemoon, ale to jsem ještě nezkoušel.
Počítač s XP a 1200MB paměti už bude dobrá vykopávka, je vůbec 64 bitový? Napadá mě ještě jedna možnost, ale je trochu náročnější (hlavně vystačit na to s 1200 MB paměti a ani nechci hádat, kolik (ne)máte na disku místa). Do virtuálního počítače si udělat linuxové okno a v tom něco, co bude fungovat, to se snad ještě najde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.